Ο Ρέι έπεσε στον... Superman

Ποιος να του το έλεγε του Ροντρίγκο Ρέι ότι θα έπεφτε πάνω σε έναν... γίγαντα, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, βρίσκοντάς τον στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του! Έτσι ήρθαν τα πράγματα, όμως, για τον Αργεντινό τερματοφύλακα, ο οποίος χρειάζεται τώρα να φτάσει μέχρι την Πατσούκα στο Μεξικό, για να κάνει την επανεκκίνηση στην καριέρα του.
Στον ΠΑΟΚ μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2017 και ξεκίνησε βασικός τη σεζόν. Πρόλαβε να κάνει 12 συμμετοχές
στο πρωτάθλημα της περιόδου 2017-18 κι έκτοτε δεν κάθισε ξανά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας σε αγώνα της Super League, ούτε καν την περίοδο που πέρασε. Όλο κι όλο, από τη στιγμή που ανέλαβε ο... superman έπαιξε σε τέσσερις αγώνες Κυπέλλου. Ένα την περίοδο 2017-2018, τον Δεκέμβριο, απέναντι στα Τρίκαλα, και τρεις τη σεζόν που πριν λίγο καιρό τελείωσε με αντιπάλους τον Άρη, τον Εργοτέλη και τον Αήττητο Σπάτων. Έχει κι άλλον έναν αγώνα Κυπέλλου στον ΠΑΟΚ, τον Σεπτέμβριο του 2017, απέναντι στον Λεβαδειακό, όπως και 4 αγώνες στην Ευρώπη, όλους το καλοκαίρι του '17.

Έστω κι αν έπαιξε σε 21 επίσημες αναμετρήσεις, ο Ρέι έδειξε σε όλους στην ομάδα ότι είναι απολύτως επαγγελματίας. Δεν δημιούργησε κανένα ζήτημα, παρότι έχασε τη θέση του, ενώ είναι γεγονός ότι οι "ασπρόμαυροι" δεν τον έχουν σβήσει από τα κιτάπια τους, κάτι που δείχνει η ανανέωση της συνεργασίας για άλλη μία σεζόν μαζί του, ως το 2021, πριν δοθεί δανεικός.
Keywords
Τυχαία Θέματα