Έρχεται νέο Darksiders στην E3

Το οποίο στρέφεται σε νέα κατεύθυνση.

Το πρόγραμμα των πάνελ της Ε3 έχει ήδη κυκλοφορήσει και μας φέρνει την πρώτη του έκπληξη: ένα νέο Darksiders καταφτάνει και υπόσχεται να αλλάξει ό,τι ξέραμε μέχρι στιγμής στο παιχνίδι.

Το πάνελ με τίτλο "Darksiders: Action Adventure Evolved" έχει προγραμματιστεί για τις 13 Ιουνίου

στις 20:30 ώρα Ελλάδος και η επίσημη περιγραφή αναφέρει:

"Μία συζήτηση σχετικά με το universe του παιχνιδιού αλλά και πως αυτό θα επεκταθεί. Στο πάνελ αυτό θα αποκαλυφθεί ένα νέο Darksiders το οποίο θα φέρει το franchise σε μία νέα κατεύθυνση."Ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι εννοούν με τη νέα αυτή κατεύθυνση. Οπότε θα μπορούσε να είναι πραγματικά το οτιδήποτε.

Περισσότερα αναμένεται να μάθουμε στην φετινή Ε3, για την οποία η CD Project RED δήλωσε πως θα είναι η πιο σημαντική στην ιστορία της εταιρείας. Φυσικά σχεδόν όλες οι εταιρείες έχουν κλείσει τα προγράμματα τους με τη Nintendo να ανακοινώνει την ημερομηνία του direct, τη Microsoft να μιλάει για το briefing της, κάνοντας tease εκπλήξεις, ενώ από την άλλη η Sony αποφάσισε πως δεν θα εμφανιστεί καν.

Για περισσότερα μείνετε στο IGN Greece.

IGN GreeceΤο Marvel's Avengers θα έχει Hero Customisation, Single αλλά και MultiplayerTo Beyond Good & Evil 2 δεν θα είναι στην E3 2019Destiny 2: Forsaken - Season of Opulence Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα