To Beyond Good & Evil 2 δεν θα είναι στην E3 2019

Αλλά θα δούμε ένα stream του πριν από αυτή.

Η Ubisoft ανακοίνωσε οτι το Beyond Good and Evil 2 δεν θα εμφανιστεί στην E3 2019. Παρόλα αυτά, η ομάδα του BGE2 θα κάνει το επομενο Space Monkey Report livestream στις 5 Ιουνίου.

Η ομάδα του BGE2 αποκάλυψε μέσω ενός blog post ότι ακόμα και αν δεν θα συμμετάσχει στο E3 2019, καθώς

«επικεντρώνεται στα βασικά ορόσημα ανάπτυξης», θέλησε να διατηρήσει τους fans ενημερωμένους για την "ανάπτυξη του παιχνιδιού και πώς οικοδομούμε τον κόσμο του Beyond Good and Evil 2. "

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το σε τι θα επικεντρωθεί το livestream δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά η ομάδα είπε "ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας, συμπεριλαμβανομένου και νέου gameplay, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή".

Το νεώτερο Space Monkey Report θα είναι διαθέσιμο στο Twitch, το YouTube, και το Facebook και θα είναι το πρώτο από τον Δεκέμβριο του 2018 που μας έδειξε μια pre-alpha επίδειξη του BGE2.

To Beyond Good and Evil 2 ανακοινώθηκε στην E3 2017 και η Jade, η πρωταγωνιστρια του πρώτου παιχνιδιού, θα επιστρέψει, αν και φαινομενικά ως ο κακός του παιχνιδιου αυτή τη φορά.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

IGN GreeceΘα βαπτιστεί σήμερα ο νέος τίτλος Call of DutyΤο πρώτο update μετά από μήνες στο AnthemAncestors: The Humankind Odyssey Images

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα