Ο πρόεδρος της Nintendo θέλει περισσότερα DLC

Περισσότερο Zelda και Mario;

Για όσους ζητούν περισσότερα βασίλεια για το Super Mario Odyssey, η επιπλέον περιεχόμενο για το Zelda, ίσως υπάρχει ελπίδα, καθώς ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa δήλωσε πως θέλει να δει περισσότερα DLC

για ήδη υπάρχοντες μεγάλους τίτλους στις κονσόλες της Nintendo.

Στο τελευταίο meeting της Nintendo, ο Furukawa είπε:

"Χρειαζόμαστε συνεχιζόμενη ανάπτυξη. Πρέπει να συνεχίσουμε να κυκλοφορούμε νέο software. Αυτό περιλαμβάνει DLCs και άλλο περιεχόμενο για μεγάλους τίτλους που έχουν ήδη κυκλοφορήσει."

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί αν τα The Legend of Zelda: Breath of the Wild και Super Mario Odyssey θα αποκτήσουν νέο περιεχόμενο. Παρόλο που έχουν κυκλοφορήσει δύο content packs για το Zelda, η Nintendo δεν έχει αναφέρει επίσημα ότι έχει τελειώσει με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για το Super Mario Odyssey, για το οποίο έχουμε δει λιγοστό δωρεάν περιεχόμενο (όπως το Luigi's Balloon World update), άλλα κανένα paid expansion.

Η αναφορά του Furukawa σε "μεγάλους τίτλους" προφανώς έχει να κάνει με τέτοιου είδους παιχνίδια καθώς μόνο τα Breath of the Wild, Super Mario Odyssey και Mario Kart 8 Deluxe έχουν ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια σε πωλήσεις αντίτυπα προς το παρών.

Ο Furukawa πρόσθεσε ότι η περαιτέρω εξέλιξη της Nintendo βασίζεται επίσης στην "μεγαλύτερη εστίαση στο online play " όπως και στην "περισσότερη ποικιλομορφία στα είδη των παιχνιδιών για τους ανθρώπους που δεν παίζουν ακόμα στο Switch."

Με τις πωλήσεις του Switch να ξεπερνούν τα 22 εκατομμύρια, ο Furukawa δεν αναφέρθηκε στο update της κονσόλας που υποτιθέμενα έρχεται του χρόνου.

IGN GreeceΦαίνεται ότι θα έχουμε νέα έκδοση του Nintendo Switch το 2019Για 6 μήνες μετά τη λήξη της συνδρομής Switch Online θα μένουν τα savesΣε περισσότερες κονσόλες μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια τους οι κάτοχοι Switch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα