Έχουμε νέα για το Super Smash Bros. Ultimate

Καιρός ήταν.

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις σχετικά με το Super Smash Bros. Ultimate. Οι αποκαλύψεις θα γίνουν μέσω direct την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό της Nintendo στο Twitter,

θα έχουμε περίπου 40 λεπτά πρωτότυπου περιεχομένου και πρόκειται για το τελευταίο direct πριν την επίσημη κυκλοφορία στις 7 Δεκεμβρίου 2018.

Το direct του παιχνιδιού θα έχει παρουσιαστή τον Masahiro Sakurai, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια live παρουσίαση του Nintendo Treehouse.

Αν και δεν έχουμε κάποια άλλη πληροφορία, από αυτά τα 40 λεπτά που μας υποσχέθηκαν ίσως πάρουμε κάποια απάντηση για αν οι υποτιθέμενες διαρροές ήταν αληθινές.

Στο προηγούμενο Nintendo Direct, μάθαμε ότι η Isabelle του Animan Crossing θα μπει στην μάχη μαζί με όλους τους fighters των προηγούμενων Super Smash Bros.

Το Super Smash Bros. Ultimate θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 7 Δεκεμβρίου 2018, ενώ θα έχει προηγηθεί η κυκλοφορία των νέων χειριστηρίου και Steelbook καθώς επίσης και του καινούριου bundle.

IGN GreeceSuper Smash Bros. Ultimate - Isabelle Fighter Reveal TrailerSuper Smash Bros. Ultimate - King K. Rool Gameplay - Gamescom 2018Super Smash Bros. Ultimate: Ανακοινώθηκαν οι Simon Belmont και King K. Rool

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα