Το Battlefield V θα κυκλοφορήσει χωρίς Microtransactions

Τα χρήματα δεν κερδίζουν πλέον τον πόλεμο.

Το Battlefield V θα κυκλοφορήσει χωρίς microtransactions στην αρχή, σύμφωνα με ανακοίνωση της EA DICE. Αυτά θα προστεθούν αργότερα χρησιμοποιώντας ένα ειδικό νόμισμα με όνομα Battlefield Currency, όμως η DICE υποσχέθηκε ότι ο ρόλος τους θα είναι μόνο διακοσμητικός.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα

με την EA DICE:

"Θέλουμε οι παίκτες να έρθουν σε επαφή με το Company(το όνομα της συλλογής αντικειμένων τού κάθε παίκτη), το progression system το Company Coin πριν γνωρίσουν τις premium υπηρεσίες. Πιστεύουμε ότι τα πραγματικά χρήματα δεν θα πρέπει να ξοδεύονται σε pay-to-win ή pay-for-power μεθόδους."

Στο Battlefield V έχουμε δύο είδη νομισμάτων. Το Company Coin, το οποίο το αποκτάς μόνο παίζοντας και το Battlefield Currency. Για να αποκτήσεις το Battlefield Currency θα χρειαστεί να ξοδέψεις μερικά πραγματικά (χαρτο)νομίσματα και το μόνο που θα σου προσφέρει είναι κάποια διακοσμητικά αντικείμενα για τη συλλογή σου.

Ξέραμε ήδη ότι το Battlefield V θα άρχιζε να περιορίζει τα premium προνόμια των προκατόχων του και φαίνεται ότι η EA DICE θα τηρήσει τις υποσχέσεις της, τόσο κατά την πρώτη κυκλοφορία του παιχνιδιού, όσο και μετά.

Η DICE επίσης έδωσε μερικές πληροφορίες για το progression system, το οποίο χωρίζεται σε πέντε κατηγορίες και επικεντρώνεται στα in-game rewards:

Career rank: Βελτιώνοντας το rank σου κερδίζεις Company Coin και ξεκλειδώνεις καινούργια οχήματα.Class rank: Ξεκλειδώνεις καινούριους combat roles και όπλα για τα τέσσερα classes καθώς ανεβαίνεις επίπεδο.Weapon rank: . Τα όπλα αυξάνουν level ξεχωριστά, επιτρέποντας έτσι να κάνεις νέες τροποποιήσεις.Vehicle rank: Όπως τα όπλα, έτσι και τα οχήματα αυξάνουν level ξεχωριστά.Chapter rank: Δεν έχουν δοθεί πληροφορίες.

Το Battlefield V βγαίνει στις 20 Νοεμβρίου σε PS4, Xbox One, και PC. Πρόσφατα μάθαμε ότι θα κυκλοφορήσει χωρίς battle royale, τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτη του 2019.

IGN GreeceBattlefield 5: Νέο campaign mission μας τοποθετεί στο 'αντίπαλο' στρατόπεδοΑποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για το Campaign του Battlefield 5Αλλαγές στο Battlefield V μετά την open beta

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα