«Ο Πέπε ακόμα δεν μου έχει ζητήσει συγγνώμη»

Δέκα χρόνια μετά από ένα περιστατικό που σόκαρε την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη, ο Χάβι Κασκέρο περιμένει ακόμα την συγγνώμη του Πέπε για την συμπεριφορά του.

Ήταν Απρίλιος του 2009, όταν σε ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Χετάφε, ο Κασκέρο έπεσε στο χορτάρι μετά από σπρώξιμο του μπακ των «μπλάνκος», ο οποίος έχασε εντελώς την ψυχραιμία του και κλώτσησε άλλες δύο φορές με μανία τον αντίπαλό του.

Ο Πέπε τιμωρήθηκε με δέκα αγωνιστικές για την συμπεριφορά του και ζήτησε συγγνώμη δημοσίως με ραδιοφωνική συνέντευξή του.

Όπως είπε όμως στη Marca
ο Κασκέρο δέκα χρόνια μετά, ο Πέπε ποτέ δεν πήρε τηλέφωνο τον ίδιο για να του απολογηθεί.

«Για μένα το περιστατικό έχει ξεχαστεί, ο καθένας κάνει ό, τι θέλει στη ζωή του. Για μένα έπρεπε να μου είχε μιλήσει ιδιαιτέρως και να μου πει ''κοίτα, λυπάμαι, έχασα το μυαλό μου''. Στο γήπεδο, σε μία στιγμή απογοήτευσης μπορείς να χάσεις την ψυχραιμία σου και να αρχίσεις να κλωτσάς τους πάντες, όμως μετά όταν πέφτουν οι σφυγμοί, ζητάς συγγνώμη, άνθρωποι είμαστε, και το περιστατικό τελειώνει εκεί. Ήταν μία κακή αντίδραση ενός επαγγελματία απέναντι σε έναν άλλον. Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι γιατί ήθελε να μου ζητήσει συγχώρεση μέσω των ΜΜΕ. Μάλλον ήθελε να το μάθουν όλοι. Δεν χρειαζόταν να γίνει όλο αυτό το τσίρκο για να συμβεί κάτι τόσο νορμάλ όπως μία συγγνώμη από έναν άνθρωπο προς έναν άλλον».

Θυμηθείτε το περιστατικό:
Keywords
Τυχαία Θέματα