Game of Thrones: Η καθοριστική συμβολή του Τζον Σνόου στη μάχη του Γουίντερφελ (spoiler alert)

Ένας θαυμαστής της σειράς υποστηρίζει ότι ο Τζον Σνόου δε φωνάζει στον δράκο Βισέριον, αλλά αποσπά την προσοχή του για να βοηθήσει την Άρια.
Μετά την προβολή της πολυαναμενόμενης μάχης του Γουίντερφελ, τα γυρίσματα της οποίας διήρκεσαν 55 συναπτές νύχτες και συνολικά 11 εβδομάδες, αρκετοί θαυμαστές της σειράς σχολίασαν τη σχεδόν ανύπαρκτη συμβολή του Τζον στη νίκη του στρατού των ζωντανών απέναντι στον Night King και τον στρατό του. Έχουν, όμως, δίκιο;
Σύμφωνα
με τη δημοσίευση ενός θαυμαστή του GoT στο reddit, όχι!
«Ο Τζον φώναξε στον απέθαντο δράκο για να του αποσπάσει την προσοχή ώστε να μπορεί να τρέξει η Άρια και να σκοτώσει τον Night King. Ο απέθαντος δράκος προστάτευε την είσοδο του Godswood. Παρακολουθήστε το ξανά, μπορείτε πραγματικά να τον ακούσετε να φωνάζει "Πήγαινεεεε-Πήγαινε-Πήγαινε" ("GOOOOO - GO - GO"). 10 δευτερόλεπτα αργότερα μπορείτε να δείτε τα μαλλιά ενός White Walker να ανεμίζουν όταν η Άρια προσπερνάει τους White Walkers. Ο Τζον ήταν για ακόμα μία φορά έτοιμος να θυσιαστεί για να σκοτωθεί ο Night King. Αν έχω άδικο, αποδείξτε το.»

Posted by u/Applesoapp:
“Jon screamed..at the undead dragon to distract it so Arya can run past and kill the Night King. The undead dragon was protecting the entrance to the Godswood. Watch it again, you can actually hear him scream 'GOOOOO - GO - GO'. 10 seconds later the scene you can see the hair of a White Walker flying up when Arya sprints past the group of White Walkers. Jon once again was ready to sacrifice himself to kill the Night King. Prove me wrong.”
Η αλήθεια είναι ότι οι δημιουργοί του Game of Thrones δε θα άφηναν μία ηρωική ενέργεια σαν αυτή να χαθεί. Επομένως, θα μάθουμε αν όντως ισχύει η θεωρία του Applesoapp σ' ένα από τα τρία τελευταία επεισόδια της σειράς.

Δες το τέταρτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου ταυτόχρονα με την Αμερική, την Κυριακή 5/5, στις 04:00, αποκλειστικά στο Novacinema1HD και στο Nova On Demand. Και prime time τη Δευτέρα 6/5, στις 22:00 στο Novacinema1HD!
Keywords
Τυχαία Θέματα