Ο Πελέ παλεύει και η Βραζιλία προσεύχεται, σοκαριστικό video (pic, vids)

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα social media σοκαριστικό βίντεο με τον Πελέ σε άσχημη κατάσταση. Μάλιστα ο Βραζιλιάνο θρύλος αναπνέει με μηχανήματα, ενώ φαίνεται ότι δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον.

Pelé, o Rei do futebol, se despedindo de seus parentes e amigos.
Esperando a hora final
Impactante as imagens !!
As movimentações continuam ao redor da Vila Belmiro, que espera o craque para seu último lance.
pic.twitter.com/hqaUNrdbFK

Isto Não É Podcast (@IstoNaoEPodCast) December 24, 2022

Στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Άινσταϊν», στο οποίο βρίσκεται ο Πελέ πηγαίνουν όλο και περισσότεροι συγγενείς του. Ο γιος του είναι δίπλα του και δημοσίευσε μία φωτογραφία κρατώντας το χέρι του πατέρα του: «Πατέρα, η δύναμή μου είναι δική σου», έγραψε στα social media.

View this post on Instagram

A post shared by Edson Nascimento{Principe Guerreiro} (@warriorprince_ny)

Εκτός από το βίντεο που φανερώνει την κρίσιμη κατάσταση του Πελέ, ο οποίος δεν ανταποκρίνεται στις θεραπείες, καθώς ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση. Ο Βραζιλιάνος σύνδεσε το όνομα του με την Σάντος και οι άνθρωποι του συλλόγου φαίνεται να προετοιμάζονται για την κηδεία του.

Στα social media κυκλοφορούν τόσο φωτογραφίες όσο και βίντεο με την Σάντος να προετοιμάζει το γήπεδο για την κηδεία του. Το «FutebolNews» δημοσίευσε βίντεο και μπορείτε να δείτε ένα είδος τάφου όπως αυτά που χρησιμοποιούσαν στην Αίγυπτο οι Φαραώ, με χρυσές εικόνες και ιδιαίτερα σχέδια στα πλαϊνά.

Vazou um vídeo no Whatsapp que seria um memorial para Pelé. Ainda não há confirmação de sua morte. pic.twitter.com/uy55SiS16m

— FutebolNews (@realfutebolnews) December 23, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα