Τάμι Έιμπραχαμ: «Ο Μουρίνιο είναι σαν… θείος μου»

Η Πορτογαλία έφτασε στα προημιτελικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, απολύοντας τον Φερνάντο Σάντος και ο Μουρίνιο είναι πλέον ο κορυφαίος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει.
Ο Έιμπραχαμ δεν εκπλήσσεται καθόλου από το ενδιαφέρον των Πορογάλων για τον προπονητή του στη Ρόμα «Είναι σπουδαίος προπονητής και φυσικά όλοι τον θέλουν», είπε στην Gazzetta. «Είναι τιμή που μια σημαντική χώρα όπως η Πορτογαλία τον κυνηγά. Είμαι σίγουρος ότι ο προπονητής μας έχει επικεντρωθεί στη Ρόμα. Έχουμε διαβάσει πολλά

πράγματα, αλλά δεν μιλήσαμε για αυτά και ο Μουρίνιο πάντα προσπαθεί να μας κάνει να βελτιωθούμε, είμαστε συγκεντρωμένοι στα ματς που έρχονται».

Στη συνέχεια ο νεαρός Άγγλος επιθετικός, έπλεξε το εγκώμιο του Μουρίνιο. «Το έχω πει ήδη στο παρελθόν, για μένα, το να τον έχω (τον Μουρίνιο) εδώ είναι σαν να έχεις κάποιον θείο. Έτσι έβλεπα πάντα τον προπονητή. Είναι σημείο αναφοράς και θέλει το καλύτερο από εμένα, οπότε με παρακινεί με κάθε τρόπο. Μου λέει όταν δεν παίζω καλά και ακόμα και όταν το κάνω, δεν είναι ικανοποιημένος. Αυτό είναι που χρειάζομαι. Έναν προπονητής που θα με καθοδηγεί πάντα».

Οι «Giallorossi» ξαναρχίζουν τη σεζόν στις 4 Ιανουαρίου, εντός έδρας κόντρα στην Μπολόνια. Είναι 14 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι και τρεις βαθμούς μακριά από την πρώτη τετράδα. Θα καταφέρει η Ρόμα να κερδίσει μια θέση στο Champions League αυτή τη σεζόν; «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα δούμε τι θα γίνει, αλλά νομίζω ότι ναι, θα τα καταφέρουμε», κατέληξε ο νεαρός επιθετικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα