Ο ΠΑΟΚ ήταν ο λιγότερο κακός

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο κλάσικο της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είχε ένα πολύ άσχημο τρίτο δεκάλεπτο, όμως, στο τελευταίο συνήλθε και έφυγε από το "Nick Galis Hall" με σκορ 58-62

Ένα παιχνίδι που κανείς δεν θα έλεγε ότι έδρεψε δάφνες ποιότητας, ωστόσο καθήλωσε λόγω της εξέλιξής του μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα. Μοιραίος ο Μποχωρίδης για τους γηπεδούχους, αφού στην πιο

κρίσιμη επίθεση της ομάδας του κι ενώ το σκορ ήταν 58-60, αποφάσισε να κάνει κάτι που κανείς δεν κατάλαβε κι έχασε τη μπάλα. Λίγο πριν ο Τολιόπουλος είχε βάλει τον Άρη στο ματς.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, με περισσότερες και πιο ποιοτικές λύσεις πάνω στο παρκέ. Πολυφωνία που αποδεικνύεται από το ότι το σκορ μοιράστηκε μεταξύ 9 παικτών του Ηλία Παπαθεοδώρου, ενώ μόνο ο Χάτσερ κατάφερε να σκοράρει διψήφιο αριθμό (11).

Γενικά το παιχνίδι στηρίχθηκε στις άμυνες, στην τρίτη περίοδο ο Άρης έπαιξε πολύ καλή άμυνα και κράτησε τον ΠΑΟΚ συνολικά στους έξι πόντους. Έτσι επέστρεψε στην διεκδίκηση της νίκης. Με τον Τολιόπουλο και τον Μποχωρίδη να είναι οι ηγέτες επιθετικά, οι «κιτρινόμαυροι» προσπέρασαν αλλά για πολύ λίγο.

Στο τέλος ο Άρης είχε την ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, ή ακόμα και να κερδίσει με τρίποντο, όμως, ο Μποχωρίδης δεν είχε καθαρό μυαλό. Για τον ΠΑΟΚ εκτός του Χάτσερ που είχε 11 πόντους και 4 ασίστ, καλός ήταν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που πέτυχε 8 και μάζεψε 7 ριμπάουντ.

Άρης (Καστρίτης): Φλιώνης, Μποχωρίδης 12(3), ΜακΓκι 6, Μπελ, Χάρις 5(1), Σλαφτσάκης 2, Τολιόπουλος 13(4), Χρηστίδης 2, Τζόουνς 9, Νταλό 5(1), Κάιζερ 4.

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Χρυσικόπουλος 7, Κόνιαρης 8(1), Τέπιτς 9(1), Γκος 8(1), Τζέφερσον 4, Ζάρας 5(1), Μαργαρίτης 8, Σχίζας, Γκάρετ 2, Χάτσερ 11(2).


Keywords
Τυχαία Θέματα