Ο Νεϊμάρ κι άλλοι δέκα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί πλέον παρελθόν για την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς θα είναι κάτοικος Τορίνο, φορώντας πια την φανέλα της Γιουβέντους. Οι Λος Μπλάνκος έβαλαν στα (έτσι κι αλλιώς γεμάτα) ταμεία τους 112 εκατομμύρια ευρώ και πλέον ετοιμάζονται να κάνουν τη δική τους κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι για τον αντικαταστάτη του.
Ο Νεϊμάρ σαφώς θ’ αποτελούσε ίσως τον πλέον ιδανικό αντικαταστάτη από πλευράς πρεστίζ, αλλά υπάρχουν κι άλλοι. Ας τους δούμε.

Νεϊμάρ
Αποτελεί εδώ και καιρό διακαή πόθο των μαδριλένων και κυρίως του προέδρου τους Φλορεντίνο Πέρεθ. Η Παρί πλήρωσε
στην Μπάρτσελόνα 222 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό της. Έχει γενέθλια την ίδια μέρα με τον Ρονάλντο αλλά είναι επτά χρόνια μικρότερος. Η Παρί βεβαίως θα ζητήσει τον ουρανό με τα’ άστρα για να τον παραχωρήσει.

Κύλιαν Μ’ Μπαπέ
Ο νεαρός Γάλλος λάμπει στα γήπεδα της Ρωσίας κι αγωνίζεται στην ίδια ομάδα με τον Νεϊμάρ. Μόλις 19 ετών μετακόμισε πέρυσι από το Μονακό στο Παρίσι. Θα ήταν ίσως ο ιδανικός αντικαταστάτης του CR7 αλλά ο Αλ Κελαϊφί δεν πρόκειται να πει το ναι για λιγότερα από 300 εκατομμύρια ευρώ.

Εντέν Αζάρ
Ο Βέλγος είναι θαυμαστής του Ζινεντίν Ζιντάν αλλά παρά το ότι εκείνος αποχώρησε, δεν θα έλεγε όχι σε μια μεταγραφή στην Ρεάλ. Είναι ήδη έξι χρόνια στην Τσέλσι, 27 πλέον και στην κατάλληλη στιγμή για ν’ αφήσει το Λονδίνο. Ο Αμπράμοβιτς θα το συζητούσε για 150 εκατομμύρια.

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι
Ο Πολωνός στράικερ είναι καιρό στο στόχαστρο της Βασίλισσας. Ο ίδιος επιθυμεί ν’ αποχωρήσει από την Μπάγερν και ήδη ο μάνατζερ του έχει θέσει το θέμα στην διοίκηση των Βαυαρών. Τον Αύγουστο θα είναι 30. Η Ρεάλ μπορεί εύκολα να τον αποκτήσει με σχετικά χαμηλό τίμημα, αλλά σίγουρα δεν θα κάνει το γκελ στους οπαδούς, ούτε μπορεί να χωρέσει στα παπούτσια του Κριστιάνο.

Μάουρο Ικάρντι
Η Ρεάλ τον έχει στο στόχαστρο εδώ και αρκετό καιρό, κυρίως όμως σαν συμπλήρωμα στην επίθεση για τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Αργεντίνος της Ίντερ δεν μπορεί να θεωρηθεί ούτε στο ελάχιστο ως αντικαταστάτης του Ρονάλντο. Η τιμή του αγγίζει τα 110 εκατομμύρια ευρώ.

Χάρι Κέιν
Οδηγεί τα «Τρία Λιοντάρια» στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Άλλο στυλ από τον Ρονάλντο, αλλά απίστευτα δυνατός και με εξαιρετικές τοποθετήσεις. Πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Τότεναμ αλλά έχει δηλώσει ότι επιθυμία του είναι να κατακτήσει τίτλους. Είναι μόλις 24 ετών κι αν η Αγγλία κατακτήσει το Μουντιάλ η ήδη μεγάλη τιμή του θ’ αγγίξει απίστευτα ποσά.

Μοχάμεντ Σαλάχ
Ο Αιγύπτιος στράικερ επίσης πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Λίβερπουλ. Ο Σαλάχ που είχε τραυματιστεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην κόντρα με τον Σέρχιο Ράμος, είναι 26 ετών και ευτυχής στο Άνφιλντ. Η Λίβερπουλ δεν θα το συζητούσε γι λιγότερα από 150 εκατομμύρια.

Πάολο Ντιμπάλα
Ο άσος της Γιουβέντους είναι 24 ετών κι έχει το «πακέτο» για μεγάλα πράγματα. Το ντιλ Ρεάλ-Γιουβέντους για τον Ρονάλντο, ίσως τον κάνει κάτοικο Μαδρίτης στο μέλλον. Δύσκολα για τώρα, καθώς προτεραιότητα της Γιουβέντους είναι να πουλήσει τον Ιγκουαϊν. Φέτος Ντιμπάλα και Ρονάλντο θα είναι μπιανκονέρι.

Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς
Ο Σέρβος μέσος είναι γιος του πρώην άσου Νίκολα Μιλίνκοβιτς και γεννήθηκε στην Ισπανία, στην Καταλονία όταν ο πατέρας του έπαιζε στην Γέιδα. Οι σπουδαίες εμφανίσεις του με την Λάτσιο έστρεψαν το ενδιαφέρον της Ρεάλ πάνω του. Είναι 23 ετών, η τιμή του κοντά στα 100 εκατομμύρια αλλά φαντάζει ως μια καλή μεταγραφή για τους μερένγκες κι όχι φυσικά ως αντικαταστάτης του Ρονάλντο.

Κριστιάν Πούλισιτς
Ο 19χρονος αμερικανός εξτρέμ δεν έχει κρύψει την επιθυμία του ν’ αγωνιστεί με την Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία υποστηρίζει από μικρό παιδί. Ο άσος της Ντόρτμουντ παίζει στα φτερά αλλά και σαν επιτελικός μέσος και οι Λος Μπλάνκος τον έχουν ψηλά στην λίστα. Όχι όμως για άμεση μεταγραφή αλλά για το μέλλον. Η τιμή του πλησιάζει τα 120 εκατομμύρια.
Keywords
Τυχαία Θέματα