Περιμένει ακόμα πέντε ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να περιμένει τις επόμενες ημέρες ακόμα πέντε μετεγγραφές, προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του στη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», σχετικά με τις θέσεις που θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα του. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο προπονητής του Ολυμπιακού
επιθυμεί να αποκτηθούν ένα κεντρικός αμυντικός, δυο κεντρικοί μέσοι, ένας πλάγιος μεσοεπιθετικός και ένας επιθετικός περιοχής.

Για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, προβάδισμα φέρεται να έχει πάρει ο Μιράντα, ενώ για τη μία θέση του κεντρικού μέσου, ο Γουίλιαν Αράο φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή. Παράλληλα, οι Πειραιώτες εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις για τις συγκεκριμένες θέσεις, προκειμένου να έχουν εναλλακτικές επιλογές. Επίσης, ο Ολυμπιακός περιμένει τυχόν προτάσεις για τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Καρίμ Ανσαριφάρντ. Αν παραχωρηθούν τελικά οι δυο παίκτες, τότε θα γίνει κίνηση για την απόκτηση αντικαταστατών.

Τέλος, σχετικά με τα σενάρια περί απόκτησης τερματοφύλακας, ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να στηρίξει τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος προορίζεται για το βασικό σχήμα. Οι Πειραιώτες φέρονταν σύμφωνα με τα συγκεκριμένα σενάρια, να ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, προκειμένου να υπάρχει μια εναλλακτική επιλογή, πίσω από τον Έλληνα γκολκίπερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα