Ο Μαουρίσιο φωνάζει παρών

Ο ΠΑΟΚ επικεντρώνεται από σήμερα (5/11) στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και τον αγώνα της Πέμπτης (8/11) κόντρα στη Βίντι, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa League. Τη Δευτέρα (5/11) ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία των "ασπρόμαυρων" για το ματς της Ουγγαρίας, με προπόνηση που αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας. Το ευχάριστο της ημέρας ήταν η επιστροφή του Μαουρίσιο
στην αγωνιστική δράση.

Ο Βραζιλιάνος μέσος γυμνάστηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του σε πλήρεις ρυθμούς και μετρά αντίστροφα για να βρεθεί ξανά στους αγωνιστικούς χώρους για επίσημο παιχνίδι.Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, από την άλλη, ακολούθησε τμήμα της προπόνησης και συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Περιστέρι ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και συνέχισαν αποφόρτιση. Την Τρίτη (6/11) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 11:00, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Να σημειώσουμε ότι, όπως αποφάσισε η τεχνική ηγεσία του "Δικέφαλου", ο Λέο Μάτος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής ημέρας, λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε, στον ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό (11/11).

Δείτε βίντεο από τη σημερινή προπόνηση των παικτών του "Δικέφαλου" εδώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα