Εβδομάδα φωτιά στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία εβδομαδα με συναρπαστικούς αγώνες και θέαμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ που ανεβάζει την αδρεναλίνη.

Η εκκίνηση γίνεται αύριο Τρίτη 6/11 με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στην Τσεχία για να διεκδικήσει τη νίκη στην 5η αγωνιστική του Basketball Champions League
ενώ την Τετάρτη 7/11 ο Προμηθέας ταξιδεύει αήττητος στο Στρασβούργο και η ΑΕΚ ζητά μόνο τη επιτυχία στην Ισπανία.

Την Πέμπτη 8/11 το πρωί, οι επισκέπτες του novasports.gr θα μπορούν να διαβάσουν το 35ο τεύχος του περιοδικού Super Euroleague by Novasports που θα είναι αφιερωμένο στο μεγάλο μπασκετικό ντέρμπι της Ευρώπης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Ολυμπιακό. Ειδικά αφιερώματα, κουίζ, βίντεο και συνεντεύξεις, μεταξύ άλλων του Γιάννη Μπουρούση και του Νίκολα Ιβάνοβιτς, καθώς και άλλα ενδιαφέροντα θέματα από το παρελθόν και το παρόν των δύο ομάδων θα φιγουράρουν στις σελίδες του περιοδικού.

Η αγωνιστική ημέρα περιλαμβάνει 4 αγώνες με σημαντικότερο αυτό της Μακάμπι που υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ντέρμπι της Ευρωλίγκας ανάμεσα στους δύο "αιώνιους" αντιπάλους στο ΟΑΚΑ δεσπόζει στις μεταδόσεις της Παρασκευής 9/11 με την εκπομπή Super Euroleague να προσφέρει πλούσιο ρεπορτάζ και παρασκήνιο, δύο ώρες πρίν αλλά και μετά τον αγώνα. Αναλύσεις, εκλεκτοί καλεσμένοι και η κορυφαία μπασκετική ομάδα επί ποδός!!

Η συνέχεια των ραντεβού των δύο "αιωνίων" μεταφέρεται στο χορτάρι του "Γ. Καραισκάκης" όπου οι Πειραιώτες υποδέχονται την Κυριακή 11/11 στις 19:30 τον Παναθηναϊκό σε ένα ακόμη El Clasico του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.Το δημοσιογραφικό επιτελείο της Nova θα βρίσκεται εντός και εκτός του γηπέδου από νωρίς και θα πλαισιώσει με Pre & Post Game το παιγνίδι συγκεντρώνοντας ρεπορτάζ, ειδήσεις, δηλώσεις και αποκλειστικές συνεντεύξεις και από τις δύο ομάδες.

Ο χορός των ντέρμπι συνεχίζεται όμως και εκτός Ελλάδας.

Ντέρμπι έχει την Παρασκευή στο Σέφιλντ με το παραδοσιακό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Σέφιλντ Γουένσντει για την 17η αγωνιστική της EFL Championship .

Την Κυριακή το βράδυ Μίλαν και Γιουβέντους κοντράρονται στο Derby D'Italia, Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν συγκρούονται στη Γαλλία και στη Σουηδία ανακηρρύσεται ο πρωταθλητής για το 2018.

Πανδαισία αθλητικών εκπομπών και στο WEB TV και στα social media του novasports.gr με Live Now δηλώσεις από την τελευταία προπόνηση των ομάδων σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο πριν τις μεγάλες αναμετρήσεις καθώς και, όπως κάθε εβδομάδα, όλες τις εκπομπές Super Euroleague & Ωρα των Πρωταθλητών να είναι διαθέσιμες να τις παρακολουθήσουν και να σχολιάσουν όλοι οι followers.
Keywords
Τυχαία Θέματα