Ρονάλντο: «Ο Ρούνεϊ ήταν πίτμπουλ»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γουέιν Ρούνεϊ, υπογραμμίζοντας πως του έχει λείψει να αγωνίζεται μαζί με τον Άγγλο επιθετικό. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποκάλυψε πως φώναζε «πίτμπουλ» τον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συμπλήρωσε πως ήταν ένα φανταστικός ποδοσφαιριστής.

Χαρακτηριστικά, ο Ρονάλντο δήλωσε: «Μου έλειψε το να αγωνίζομαι μαζί του. Κανείς δεν ξέρει στο μέλλον. Μπορεί να αγωνιστούμε και πάλι μαζί. Μέσα στην ομάδα τον φώναζα πίτμπουλ. Θυμάμαι όταν έχανε την μπάλα... ήταν τόσο δυνατός, σούταρε απίστευτα.
Το μεγάλο του ατού είναι η νοοτροπία του και η δύναμή του. Ποτέ δεν σταματάει, τρέχει πάντα, βοηθάει την ομάδα, είναι ένας φανταστικός παίκτης και σκοράρει πολύ. Πετυχαίνει σημαντικά γκολ, για μένα είναι φανταστικός!».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Ήταν το παιδί της Αγγλίας. Όλοι τον αγαπούσαν. Είναι ένα φανταστικό αγόρι, ένας φανταστικός παίκτης. Τι άλλο μπορώ να πω... Ναι, νομίζω ότι το έχω ξανά πει. Βέβαια και οι δύο είναι πιθανόν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές που έχουν υπάρξει ποτέ. Αλλά νομίζω ότι ο Μέσι είναι στα μάτια μου ο καλύτερος όλων».
Keywords
Τυχαία Θέματα