Ο Μάντλεϊ θα σφυρίξει την αναμέτρηση της Τούμπας

Ο Ρόμπερτ Μάντλεϊ θα είναι ο διαιτητής της πρώτης αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League την Τρίτη.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»: «O Ρόμπερτ Μάντλεϊ ορίστηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Βασιλεία για τον 2ο προκριματικό
γύρο του UEFA Champions League.

Ο Μάντλεϊ γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου του 1985 στο Γουέικφιλντ της Αγγλίας και είναι επαγγελματίας διαιτητής. Ξεκίνησε την καριέρα του από το 2001 όταν και άρχισε να σφυρίζει στο τοπικό πρωτάθλημα. Η ανέλιξή του ήταν πολύ γρήγορη και το 2010 μπήκε στις εθνικές λίστες και άρχισε να σφυρίζει σε παιχνίδια στις League Two, League One και Championship.

Το 2013 έγινε μέλος του γκρουπ που διευθύνει αγώνες στην Premier League και έκανε το ντεμπούτο του τον Απρίλιο σε ένα παιχνίδι της Σαουθάμπτον κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, όπου μάλιστα έδειξε και τρεις κόκκινες κάρτες.

Μπήκε στην λίστα των διαιτητών της FIFA το 2016, όντας μάλιστα ο άρχοντας του αγώνα στο Βαρντάρ–Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League και ένα χρόνο αργότερα στις 6 Αυγούστου σφύριξε το παιχνίδι του Community Shield ανάμεσα στην Τσέλσι και την Άρσεναλ.

Είναι άπειρος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά θεωρείται ως ένας από τους πλέον ανερχόμενος διαιτητές στο νησί, έχοντας καταφέρει να ανέβει στην κορυφαία κατηγορία σε εξαιρετικά νεαρή ηλικία.

Μαζί του θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Ίαν Χουσίν και Μαρκ Πέρι, ενώ για τέταρτο τον Τζόναθαν Μος».
Keywords
Τυχαία Θέματα