Το ποδόσφαιρο του… Κουτρούλη!

Στον όμορφο και αγγελικά πλασμένο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου αποφασίστηκε επιτέλους ο ορισμός της κλήρωσης του πρωταθλήματος για τη νέα περίοδο στις 30 Ιουλίου. Είναι κι αυτό ένα σημαντικό βήμα.

Φυσικά υπάρχουν αρκετά ζητήματα να επιλυθούν μέχρι τότε, αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι. Αυτά αφορούν κυρίως τις 7 ομάδες που δεν έχουν ακόμα τηλεοπτικό πάροχο. Ποιος η ποιοι θα είναι αυτοί ακόμα διερευνάται.

Πόσο χρήματα θα δαπανήσουν κι αν αυτά θα είναι ικανά να εξασφαλίσουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καθώς ήδη
9 από τις 16 ομάδες είναι στη Nova και γνωρίζουν τα εξασφαλίσαμε να έσοδα τους.

Οι υπόλοιπες 7 είναι σε αναζήτηση. Θα γίνει αποδεκτή απ όλες τις ομάδες της Λίγκας η πιθανότητα να πάρουν αυτές οι ομάδες χρήματα από πάροχο ο ιδιοκτήτης του οποίου έχει και ανταγωνιστικοί ομάδα στο πρωτάθλημα; Και πόσα θα είναι αυτά; Θα τους καλύψουν κάποιο μεγάλο ποσοστό του προϋπολογισμού τους ή όχι;

Τι θα προβλέπει η προκήρυξη του πρωταθλήματος σχετικά με τον υποβιβασμό των 4 ομάδων της Λίγκας και την άνοδο άλλων από τη Football League;

Η 2η κατηγορία δεν αποδέχεται το ενδεχόμενο να μην υπάρχει απ ευθείας άνοδος δυο ομάδων της η τουλάχιστον του πρωταθλητή.

Τι θα κάνει η ΕΠΟ όταν κληθεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά; Ποιανού μέρος θα πάρει;

Τι θα γίνει με τις οφειλές των 16,8 εκ της Superleague στη Football League;

Τι θα πράξει η ΕΠΟ με το θέμα του στελέχους της που πληρωνόταν με επιταγές κι αυτές βρέθηκαν στα χέρια τοκογλύφων;

Πως θα αντιδράσει η ομοσπονδία με την απόφαση του Κολίνα της UEFA να ζητήσει την αποπομπή του Κομίνη από τους πίνακες διαιτησίας, την ώρα που ο. Περέιρα τον είχε τοποθετήσει σε αυτούς;

Και πως θα αντιμετωπίσει τυχόν αντιδράσεις της FIFA της UEFA και της Πολιτείας μετά το δυσφημιστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας the american interest (βλέπε εδώ)

που ενώ ασχολήθηκε με την περίπτωση εισόδου του Βίκτωρα Ρέστη στον Παναθηναϊκό μέσω του Παϊρότζ και της Pan Asia πέρασε το ελληνικό ποδόσφαιρο γενεές 14 γράφοντας μεταξύ πολλών άλλων πως:

ΠΑΟ είναι η παλαιότερη αθλητική ομάδα και ίσως η τελευταία ομάδα ποδοσφαίρου που δεν υποστηρίζεται από «βρώμικα χρήματα».

Τι εννοεί άραγε ο ποιητής – αρθρογράφος;

ΠΑΟ είναι ένας αδύναμος σύλλογος σε ένα πρωτάθλημα που δεν καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να διαψεύσει τις φήμες των στημένων αγώνων του.

Νέα μπηχτή από τον ποιητή-αρθρογράφο.

Ο οποιοσδήποτε αντιλαμβάνεται πως ακόμα κι αν ένα ξένο μέσο ασχολείται με μια ελληνική ομάδα, καταλήγει στο φινάλε να ασχολείται με το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου που φέρει αυτή τη φήμη μόνο θετικό πρόσημο δεν μπορεί να καταγράψει στο παραγόμενο προϊόν.

Φήμη που κάποια στιγμή οφείλει να διαγράψει από το… βιογραφικό του για να προχωρήσει μπροστά.

Τον τρόπο τον γνωρίζουν θεωρητικά οι διοικήσεις της ΕΠΟ και της Λίγκας.

Σε διαφορετική περίπτωση το ποδόσφαιρο μας θα μοιάζει μονίμως με τον γάμο του Κουτρούλη ο οποίος αφού κατάφερε και παντρεύτηκε την αγαπημένη του μετά από χρόνια ταλαιπωρίας με τις αγκυλώσεις της εκκλησίας, γιόρτασε το γεγονός τόσο πολύ ώστε να μείνει στην ιστορία!
Keywords
Τυχαία Θέματα