Ντιλέινι: «Έχω προτάσεις από την Ευρώπη»

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι αποκάλυψε πως έχει προτάσεις στα χέρια του από ευρωπαϊκές ομάδες, τις οποίες μελετάει, όμως προτεραιότητά του είναι η παραμονή του στο ΝΒΑ. Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Αρχικά, ο 29χρονος Αμερικανός τόνισε: «Ναι, έχω προσφορές από την Ευρώπη. Προτεραιότητά μου είναι το NBA. Ακολούθως ότι
είναι το καλύτερο για μένα».

Στη συνέχεια, ο Ντιλέινι δήλωσε: «Οικονομικά, το NBA δεν είναι η καλύτερή μου επιλογή. Η καλύτερη ευκαιρία για μένα όσον αφορά στον χρόνο συμμετοχής μου και τα λεφτά θα ήταν εκτός των ΗΠΑ. Θα δούμε τι θα γίνει. Σε κάθε περίπτωση θα είμαι καλά».

Σχετικά με την παρουσία του στους Ατλάντα Χοκς, ο Αμερικανός παίκτης δήλωσε: «Όπου και να παίξω, θέλω μονάχα να μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Δεν είμαι ο εαυτός μου αγωνιστικά από τότε που έπαιξα στη Ρωσία. Ήταν δύσκολα τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά είμαι έτοιμος για οτιδήποτε θα ακολουθήσει. Μπορώ να ηγηθώ και να έχω σταθερή συνεισφορά, επειδή δουλεύω σκληρά και είμαι ανταγωνιστικός καθημερινά».

Τέλος, ο Ντιλέινι δήλωσε για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει: «Ανυπομονούσα να επιστρέψω στην Ατλάντα ή να βρω μία διαφορετική καλή ευκαιρία, αλλά δεν έχουν υπάρξει ακόμα σχετικές εξελίξεις. Είναι ένα βαρετό παιχνίδι υπομονής. Ο αστράγαλος είναι καλά. Είμαι έτοιμος. Προσπαθώ πλέον να επανέλθω στην κατάσταση που ήμουν πριν μείνω έξω».
Keywords
Τυχαία Θέματα