Ο Λουτσέσκου έχτισε μια κανονική ομάδα!

Δεν ξέρω αν οΠΑΟΚ θα πάρει την πρόκριση κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας η αν θα καταφέρει ναβρεθεί στους ομίλους του Champions League, μια και θα βρει έναν ακόμα δύσκολοαντίπαλο στο δρόμο του μετά τους Ρώσους.

Αυτό που έχω δειόμως στο 3ο κατά σειρά επίσημο ευρωπαϊκό ματς από τον δικέφαλο του βορρά είναιότι ο Σαββίδης άφησε τον Λουτσέσκου να δουλέψει κι ο Ρουμάνος προπονητής έχεικάνει μια σπουδαία ομάδα, που στην Ελλάδα

δύσκολα θα βρει αντίπαλο από τις 25Αυγούστου και μετά.

Βεβαίως καιμιλάμε για ποδόσφαιρο. Και στο ποδόσφαιρο γίνονται όλα γι αυτό και πότε μη λεςποτέ.

Αλλά η εικόνα καιτου χθεσινού ΠΑΟΚ που σε 17 λεπτά έχανε 0-2 και χρειάστηκε αλλά τόσα για νακάνει το 3-2 κόντρα σε μια έμπειρη στη διοργάνωση ομάδα, δείχνει ότι αλλάζεικαι επίπεδο και κυρίως αλλάζει... μυαλά!

Διότι και ηΤούμπα ήταν ένα κανονικό γήπεδο και ο κόσμος δεν αντέδρασε όπως άλλες φορέςστις... στραβές που έγιναν με το ξεκίνημα του ματς.

Το να δεχθείς δύογρήγορα γκολ, σε δύο μόλις φάσεις μέσα στην έδρα σου και να αντιδράς όπως οΠΑΟΚ, συγγνώμη αλλά δεν το βλέπουμε συχνά από τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.

Επίσης δεν βλέπουμεπροπονητή, όπως ο Λουτσέσκου, να στέλνει γρήγορα μήνυμα στον Ελ Καντουρί μεζέσταμα του Ουάρντα από το 27 και στη συνέχεια να του αλλάζει θέσεις μέχρι νατον βάλει για τα καλά στο παιχνίδι.

Φυσικά και οΧατσερίντι χρειάζεται στήριξη γιατί είναι αργός και ακόμα δεν έχει δέσει καλάμε την υπόλοιπη άμυνα και τους χαφ.

Φυσικά και ο Πρίγιοβιτςδεν μπορεί να βγάλει μόνος του μια απαιτητική χρόνια, ειδικά αν ο ΠΑΟΚ βρεθείστους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης.

Αλλά ο ΙβάνΣαββίδης έχει δείξει ότι δεν φείδεται χρημάτων και μάλλον θα ενισχύσει κι άλλοτην ομάδα.

Προς το παρόν οΠέλκας (που στο 65' έχασε την ευκαιρία του αγώνα για το 4-2) και ο Μάτος, μαζίμε Μαουρίσιο και Κάνιας κάνουν τέτοια δουλειά στο γήπεδο που αν συνεχίσουνέτσι, θα μιλάμε χρόνια για το... καρέ που έχουν δημιουργήσει.

Αξιοθαύμαστηείναι και η εξέλιξη του Λημνιού, ενώ και ο

Ζαμπά όταν μπειστο... πετσί του ρόλου του θα δείξει πράγματα.

Για Βαρέλα,Κρέσπο, Ουάρντα και Σάκχοφ δεν γράφω κάτι γιατί τους γνωρίζουμε.

Για τον Πασχαλάκη,που η μπάλα τον πούλησε στο 0-2, έδειξε να του επιστρέφει τα... δανεικά στηφάση του 70' με την απόκρουση στο πέναλτι του Πρόμες.

Εντός συνόρων οΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την διεκδίκηση του τίτλου. Για την Ευρώπηχρειάζεται 2-3 πινελιές επιπλέον.

Αν περάσει τουςΡώσους, προλαβαίνει να ολοκληρώσει ένα... πινάκα έτοιμο να ζωγραφίσει στουςμεγάλους ομίλους.


Keywords
Τυχαία Θέματα