Πασχαλάκης: «Θα το θυμάμαι μέχρι να πεθάνω» (video)

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στην κάμερα του Novasports για το ξέσπασμά του μετά την απόκρουση στο πέναλτι του Πρόμες.

Αναλυτικά τι είπε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ στον Κωστή Μπότσαρη:

Για το ματς, το πέναλτι και το ξέσπασμά του μετά την απόκρουση: «Έχω ανάμικτα συναισθήματα, θετικά και αρνητικά. Αρνητικά γιατί δεχτήκαμε δύο πολύ γρήγορα γκολ και ο τερματοφύλακας πρέπει
να προστατεύει την εστία. Το ξέσπασμα μου βγήκε, το ήθελα πάρα πολύ. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, ήταν η πίεση όλων των παιδιών που έδωσαν το 100% και έπρεπε να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Αν δεν είχαμε δεχτεί τα δύο γκολ θα ήμασταν πιο ευχαριστημένοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έχει σκαμπανεβάσματα, γι' αυτό μας αρέσει».

Για το τι του είπε μέλος του τεχνικού τιμ πριν το πέναλτι: «Κάποια πράγματα πρέπει να μένουν στην ομάδα. Είχαμε συζητήσει κάτι πιο πριν και πρέπει να μείνει σε μας για ευνόητους λόγους».

Για το γεγονός ότι ακούστηκε το όνομά του από την εξέδρα: «Μαγικές στιγμές. Πραγματικά δεν πληρώνεται με όλα τα λεφτά του κόσμου να φωνάζει η κερκίδα ρυθμικά το όνομά σου, δεν εξαγοράζται με τίποτα. Στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μου μέχρι να πεθάνω. Είμαι πολύ περήφανος και θέλω να καταφέρω κι άλλα πράγματα στην ομάδα. Είμαστε ακόμα στην αρχή, έχουμε βάλει έναν στόχο και πρέπει να τον εκπληρώσουμε. Αξίζει όταν έχεις τόσο καλούς συμπαίκτες και καλά παιδιά μπροστά σου. Αυτή η ένταση ήταν και γι' αυτούς, γιατί προσπάθησαν πολύ και είναι πολύ καλό να φεύγεις με μία γλυκιά ανάμνηση. Μου δίνει δύναμη για την συνέχεια ο κόσμος, είναι ο 12ος παίκτης μας και μας βοήθησε. Γέμισε η Τούμπα και πραγματικά μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί ήταν μαζί μας και ευελπιστούμε να τους έχουμε μαζί μας και στα επόμενα παιχνίδια».

Για την ρεβάνς στην Μόσχα: «Πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν πίσω, να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και από αύριο κιόλας να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και τα λάθη μας για να είμαστε πιο έτοιμοι στην συνέχεια».
Keywords
Τυχαία Θέματα