Ο Λιονέλ Μέσι είναι άνθρωπος των ρεκόρ, ακόμα και στα social media!

Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα έσπασε πολλά ρεκόρ σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, αλλά υπήρχε ένα ακόμα για να καταρρίψει, αφού σήκωσε τον πολυπόθητο τίτλο. Όταν επήλθε ηρεμία από τους πανηγυρισμούς, ο Μέσι μπήκε στα social media και έγραψε ιστορία για άλλη μια φορά. Ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από τον αγώνα, με εκείνον να σηκώνει το τρόπαιο, με μια συγκινητική λεζάντα που εξομολογείται την ευγνωμοσύνη του για την ομάδα, τους οπαδούς και την οικογένειά του.

Και μέσα σε λίγα λεπτά, αυτή η

ανάρτηση άρχισε να συγκεντρώνει τόση μεγάλη έλξη όσο καμία άλλη. Σε 10 λεπτά είχε ήδη λάβει 10 εκατομμύρια likes και αμέσως μετά έγινε η ανάρτηση με τα περισσότερα likes στο Instagram από έναν αθλητή στην ιστορία της πλατφόρμας των social media!

Αυτό το ρεκόρ κατείχε προηγουμένως ο Κριστιάνο Ρονάλντο (41,9 εκατομμύρια likes) με αυτήν την αξέχαστη διαφήμιση του Louis Vuitton που παρουσίαζε τόσο τον ίδιο όσο και τον Αργετνινό να παίζουν σκάκι λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά.

Lionel Messi's World Cup Instagram post has become the most liked post by a sportsperson, overtaking Cristiano Ronaldo's post of himself and Messi playing chess pic.twitter.com/Y197GvHBqS

ESPN FC (@ESPNFC) December 19, 2022

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!!!!Το ονειρεύτηκα τόσες φορές, το ήθελα τόσο πολύ που ακόμα δεν το πιστεύω…» έγραψε ο Μέσι. «Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, όλους όσους με στηρίζουν και επίσης όλους όσοι πίστεψαν σε εμάς. Αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά ότι οι Αργεντινοί όταν αγωνιζόμαστε μαζί και ενωμένοι είμαστε ικανοί να πετύχουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Η αξία ανήκει σε αυτή την ομάδα, που είναι πάνω από τις ατομικότητες, είναι η δύναμη όλων που αγωνίζονται για το ίδιο όνειρο».

 Πάνω από 46 εκατομμύρια άνθρωποι αντέδρασαν σε αυτή τη δημοσίευση, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε σύντομα να ξεπεράσει το ρεκόρ της ανάρτησης με τα περισσότερα likes στο Instagram συνολικά, που σήμερα ανέρχεται στα 56,2 εκατομμύρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα