Ο... ήσυχος Άλισον Μπέκερ

Το όνομα του βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης πολύ ψηλά σε όλα τα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως, εξαιτίας του γεγονότος ότι θα γίνει η ακριβότερη μετεγγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Τίποτα όμως δεν κερδίζεται με κόπο και ο Άλισον Μπέκερ μόχθησε πολύ μέχρι να φτάσει στην καταξίωση. Το καλοκαίρι του 2017 ήταν η μεγάλη ευκαιρία του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα. Έφυγε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι που στήριζε όλη την προηγούμενη σεζόν τον Σέζνι, με τον Πολωνό τερματοφύλακα να «μετακομίζει»
στο Τορίνο και τη Γιουβέντους, με την ελπίδα ότι θα γίνει βασικός μετά την αποχώρηση του Μπουφόν.

Ο Ντι Φραντσέσκο τον στήριξε και ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ έδειξε τη μεγάλη του κλάση. Κάνει καταπληκτική χρονιά και «σφραγίζει» την εξαιρετική παρουσία του στη Ρόμα, με την φανέλα του βασικού στην Εθνική Βραζιλίας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Γέννημα θρέμμα της Ιντερνασιονάλ κέρδισε 4 Πρωταθλήματα Γκαούτσο, αλλά ποτέ πρωτάθλημα Βραζιλίας.
Θεωρείται σεξ σύμβολο στην Βραζιλία, αλλά ο ίδιος είναι πολύ ήσυχος εκτός γηπέδων.
Είναι παντρεμένος με μία γιατρό, τη Ναταλία, την οποία συνάντησε σε ένα παιχνίδι της Ιντερνασιονάλ και έχουν μία κόρη την Έλενα.
«Η σύζυγος μου, έφυγε από την Βραζιλία, πέντε μήνες μετά την μεταγραφή μου, για να είναι μαζί μου. Αυτό σήμαινε πολλά για μένα. Υποθέτω ότι με έκανε λίγο διαφορετικό από άλλους ποδοσφαιριστές. Και αν δεν αισθάνεστε καλά, είναι καλύτερο να ζείτε με μία γιατρό παρά με ένα μοντέλο».

Μπορεί να μην κάνει τις ντρίμπλες του Μέσι ή τις πιρουέτες του Ζιντάν, αλλά η ικανότητα του κάτω από τα δοκάρια δημιουργεί μεγάλη εμιστοσύνη στους αμυντικούς της ομάδας του.
Την τελευταία φορά που η Λίβερπουλ «ψώνισε» από τη Ρόμα, απέκτησε έναν παίκτη, τον Σαλάχ που οδήγησε τους "κόκκινους" στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από μία καταπληκτική σεζόν του Αιγύπτιου. Με την απόκτηση του Άλισον Μπέκερ, η ομάδα του Κλοπ, έχει την δυνατότητα να «χτίσει» μία πολύ ισορροπημένη άμυνα που είναι απαραίτητη για να φτάσει σε επιτυχίες και τρόπαια.
Keywords
Τυχαία Θέματα