Γκερέρο σημαίνει.... γκολ! (video)

Με τονΓκερέρο να έρχεται από τον πάγκο και να σκοράρει και σε αυτό το φιλικό ματς οΟλυμπιακός έμεινε στο 1-1 με την Σιντ Τρέιντεν! Οι παίκτες που ήρθαν από τονπάγκο στο τελευταίο εικοσάλεπτο άλλαξαν εντελώς το ματς και έφεραν τοαποτέλεσμα για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς!

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τους ερυθρόλευκους με τον σχηματισμό πουτου αρέσει περισσότερο, σε 4-3-3! Πρεμιέρα στην ενδεκάδα για το νέο κεντρικόαμυντικό Μιράντα αλλά και για τον Κούτρη ο οποίος για πρώτη φορά μετά τοντραυματισμό του με τον Απόλλωνα ήταν στο βασικό σχήμα!

Οι ερυθρόλευκοι είχαν την πρώτη ευκαιρία του

αγώνα με τον Καμαράαπό καλή θέση να σουτάρει και την μπάλα να φεύγει κόρνερ μετά από κόντρα σεαντίπαλο αμυντικό. Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι έκαναν πολλά λάθη, δενπίεσαν όπως έπρεπε μέσο-επιθετικά είχαν αργές επιστροφές και αυτό στοίχισε. Σελάθος του Ανδρούτσου, οι Βέλγοι έκλεψαν την μπάλα με τον Μπέζους. Ο Ουκρανούςέδωσε την ασίστ για τον Ντούκενς ο οποίος προσπέρασε τα δύο στόπερ τουΟλυμπιακού και στο τετ-α-τετ έκανε το 1-0 απέναντι στον Γιαννιώτη.

Ελάχιστες φάσεις!

Μέχρι το 30ο λεπτό του αγώνα, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισεαρκετά προβλήματα με την ταχύτητα του Ντούκενς κυρίως αλλά και με τις γρήγορεςεπιλογές των Θεμπάγιος και Μπέζους. Παρόλα αυτά κινδύνευσε ελάχιστα ενώ από τηνπλευρά του δημιουργικά επίσης έκανε λίγα πράγματα.

Η βελτίωση του πρέσινγκ μέσο-επιθετικά ισορρόπησε λίγο το παιχνίδιμε τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να πλησιάζουν ξανά την περιοχή! Καλύτερηστιγμή το σουτ του Καμαρά και πάλι στο 34ο λεπτό με τον Πιράρ νααποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0!

Επικίνδυνος μετά τις αλλαγές!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άλλαξε σχηματισμό με την εκκίνηση του δευτέρουημιχρόνου! Έβαλε απλά τον Βούκοβιτς στην θέση του Νικολάου. Έκανε μια φάση μετον Σέρβο στόπερ στο 47ο λεπτό αλλά από εκεί και πέρα γύρισε καιπάλι πίσω από την μπάλα. Οι Βέλγοι είχαν τρεις ευκαιρίες να πετύχουν δεύτερογκολ όμως ο Θεμπάγιος με μακρινό σουτ και ο Ντε Μπρόιν σε δύο τετ-α-τετ δενκατάφεραν να νικήσουν τον εντυπωσιακό Γιαννιώτη!

Στο 75ο λεπτό ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε τέσσερις αλλαγές μετην ομάδα να αλλάζει εντελώς πρόσωπο μέσο-επιθετικά. Ο σχηματισμός έγινε 4-4-2με Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη, Μπουχαλάκη και Γκερέρο να μπαίνουν στο γήπεδο!Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 80ο λεπτό με τον Χριστοδουλόπουλο σε τετ-α-τετνα μην μπορεί να νικήσει τον Πιράρ και ισοφάριση στο 87ο λεπτό! Απόκόρνερ του Φορτούνη, ο Γκερέρο σκόραρε και σε αυτό το φιλικό με κεφαλιά καιέγραψε το τελικό 1-1!

Ενδεκάδες :

Ολυμπιακός (4-3-3) - Γιαννιώτης -Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου (46’ Βούκοβιτς), Κούτρης (63’ Τσιμίκας) – Ρομαό (75’Μπουχαλάκης), Καμαρά, Ανδρούτσος (75’ Φορτούνης)- Βρουσάι, Πάρδο (75’Χριστοδουλόπουλος), Μάνος (75’ Γκερέρο)

Σιντ Τρούιντεν (4-2-3-1) : Πιράρ - Μποτάκα, Τομιγιάσου, Γκαρθία Τένα (72’ Μαέ), Ντε Νόρε (46’Αντούνες) - Ντε Σαρ (81’ Μπουράρ), Ντε Πέτερ – Θεμπάγιος (66’ Ακολάτσε),Μπέζους, Ντε Μπρόιν – Ντούκενς (65’ Γιάνσενς)


Live Blog Ολυμπιακός - Σιντ Τρέιντεν
Keywords
Τυχαία Θέματα