Ο Φερνάντεθ τον έστειλε στους "16"

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν έφερε και την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος νίκησε 1-0 τα Τρίκαλα.

Επιβλητική εμφάνιση από την ομάδα του Σάββα Παντελίδη που θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα γκολ. Ο Μαρκ Φερνάντεθ στο 33’ έκρινε την αναμέτρηση.
Είκοσι τελικές για τον Αστέρα, οι οκτώ στην εστία!

Η υπεροχή
έφερε το γκολ
Χωρίς κάποια αξιόλογη ευκαιρία το πρώτο 15λεπτο, με την πρώτη τελική να δημιουργείται στο 20’, όταν από το παράλληλο γύρισμα του Κώτσιρα, ο Τσιλιανίδης έκανε την προβολή με την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ στο 27’ ο Ταϊρης μπλόκαρε το σουτ του Κώτσιρα.

Το γκολ για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήρθε στο 33ο λεπτό με την ωραία συνεργασία του Τσιλιανίδη με τον Φερνάντεθ, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ταϊρη. Στο 40’, κεφαλιά του Δουβίκα, η μπάλα πέρασε άουτ, όπως και το σουτ του Μακρίδη στο 43’.

Το ημίχρονο έκλεισε με τη διπλή ευκαιρία του Αστέρα στο 45’. Αρχικά με τον Δουβίκα, ο οποίος σούταρε στο σώμα του Πάνου και εν συνεχεία με το σουτ του Φερνάντεθ να κοντράρει στον Νιάρο και να καταλήγει κόρνερ.

Επιβλητικός Αστέρας χωρίς γκολ
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης βελτίωσε ακόμα περισσότερο την απόδοσή του και με πίεση ψηλά δημιούργησε πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους.

Μάλιστα, στο 47’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Δουβίκα να αστοχεί σε κενή εστία, αφού ο Ταϊρης είχε εξουδετερωθεί από τον Φερνάντεθ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπέλοκ έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 57’ το σουτ του Φερνάντεθ αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Ταϊρη.

Ο Ρόλε 65’ έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία των Τρικάλων, ενώ στο 82’ ο Μπαστιάνος σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να πληρώσουν την φλυαρία τους, με τα Τρίκαλα να αγγίζουν την ισοφάριση στο 91’, όμως το σουτ του Σταματάκου πέρασε πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου.

Οι ενδεκάδες:

Τρίκαλα (4-4-2): Ταϊρης – Γκουγκούδης, Πάνος, Γκοτοβός, Νιάρος – Μακρίδης (76’ Σταματάκος), Τσιάρας, Γκατσολάρι (46’ Μαντιανί), Ηλιάδης (61’ Καπός) – Συμελίδης, Γιουκαρής.

Αστέρας (4-2-3-1): Παπαδόπουλος – Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ορτέγκα – Μουνάφο, Μπέλοκ – Τσιλιανίδης(84’ Καλτσάς), Ρόλε (72’ Μπαστιάνος), Φερνάντες (61’ Τόνσο) – Δουβίκας.

* Πριν τον αγώνα βραβεύθηκε ο Σάββας Παντελίδης από τα Τρίκαλα για τη σύντομη παρουσία που είχε στον πάγκο της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα