Ο έλεγχος των παικτών της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου με την Κραϊόβα άργησε να μπει στο παιχνίδι αλλά... ήταν υποφερτή και έκανε την δουλειά της μένοντας στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα στο πλάνο! Η ΑΕΚ του δευτέρου ημιχρόνου δεν ήταν εκεί, ήταν αλλού. Παρόλα αυτά, προκρίθηκε με το 1-1!

Μπάρκας (90')
Στο πρώτο ημίχρονο ταλαιπωρήθηκε από τα λάθη της άμυνας του αλλά δεν ευθύνεται για κάτι! Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τρεις-τέσσερις λάθος μεταβιβάσεις, ασυνεννοησία
με την άμυνα και ίσως λίγη ατολμία στην φάση του γκολ. Δεύτερο ημίχρονο κακό!

Παουλίνιο (90')
Όταν δεν έκανε ατομικά λάθη ο άξονας της ΑΕΚ, η Κραϊόβα έβγαινε συνεχώς από την πλευρά του. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά και από τον Μιχάιλα στο πρώτο και από τον Βιταζέλου στο δεύτερο ημίχρονο. Η σέντρα για την ισοφάριση ήρθε από την πλευρά του. Επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου. Κακή εμφάνιση!

Βράνιες (90')
Από τους τέσσερις της άμυνας αυτός που έκοψε περισσότερες φορές αντιπάλους και ενέπνεε σιγουριά και στις στατικές φάσεις. Δεν έκανε κάτι εντυπωσιακό και στο τέλος έχασε, μαζί με τον Σβάρνα, αρκετές φορές τον Φόρτες. Χαμένος στην γενική μετριότητα.

Σβάρνας (90')
Είχε μεγάλες αποστάσεις από τον Βράνιες σε όλο το ματς και είχε και λίγες βοήθειες από τα χαφ. Στο δεύτερο ημίχρονο, στον πανικό που επικρατούσε στην άμυνα της ΑΕΚ βρήκε ελάχιστες λύσεις. Επιεικώς μέτριος.

Λόπες (90')
Το μόνο που μπορεί να γεμίσει αισιοδοξία την ΑΕΚ από το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο θύμισε τον παλιό καλό Λόπες. Στο δεύτερο ημίχρονο και αυτός έπεσε. Από την τετράδα της άμυνας αυτός που έκανε τα λιγότερα λάθη στις μεταβιβάσεις και αυτός που προσπάθησε να βοηθήσει, μέσα στο πλάνο της ομάδας, επιθετικά. Από τους καλύτερους παρά τους έντεκα μήνες απουσίας από το βασικό σχήμα.

Κρίστιτσιτς (58')
Μέχρι το εικοστό λεπτό δεν ήξερε που βρισκόταν! Άκουσε φωνές από τον Καρντόσο και βελτιώθηκε βοηθώντας την ομάδα να προηγηθεί στα τελευταία είκοσι-πέντε λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο και πάλι χάθηκε μέχρι να αντικατασταθεί!

Σιμόες (83')
Για την ποιότητά του έκανε κακό παιχνίδι. Δεν ήταν χειρότερος του Κρίστιτσιτς αλλά ήταν ελάχιστες οι φορές που βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας. Η ΑΕΚ περιμένει από αυτόν περισσότερα από είκοσι λεπτά καλού παιχνιδιού, ειδικά στην κακή της ημέρα.

Ζεράλντες (90')
Από τους τέσσερις που άρχισαν το παιχνίδι μέσο-επιθετικά... ο πιο αθόρυβος. Ελάχιστες επαφές με την μπάλα ακόμη και στο καλό 25λεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο ημίχρονο! Προσπάθησε αλλά αυτό... δεν φτάνει!

Μάνταλος (90')
Με διαφορά ο καλύτερος της ΑΕΚ στο παιχνίδι. Μόλις έπαιρνε την μπάλα έβλεπες ηρεμία, έναν παίκτη που ήξερε τι ήθελε να κάνει και έναν παίκτη που ήθελε να απειλήσει. Με διαφορά ο πιο ήρεμος ακόμη και στο τελευταίο εικοσάλεπτο που η ΑΕΚ είχε τραγική εικόνα. Ακόμη και σε αυτό το κομμάτι έδινε ηρεμία με τις μεταβιβάσεις του και λίγο έλειψε να φτιάξει και ένα γκολ αλλά ο Βέρντε αστόχησε στις καθυστερήσεις!

Λιβάγια (59')
Στο πρώτο ημίχρονο κινητικός, μέσα στο παιχνίδι, με ιδέες και με διάθεση! Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό! Ίσως ήταν βιαστική η αλλαγή του γιατί η ΑΕΚ έχασε τον δεύτερο παίκτη στο γήπεδο - εκτός του Μάνταλου - που έβγαινε να ζητήσει μπάλα και έδειχνε ότι θέλει να αναλάβει ευθύνες στο ματς.

Ολιβέιρα (90')
Για πρώτο παιχνίδι στο βασικό σχήμα έδειξε θετικά στοιχεία. Άτυχος με το δοκάρι στο 28ο λεπτό του ματς. Ένα γκολ θα έκανε καλό όχι μόνο στον ίδιο αλλά και στην ΑΕΚ καθώς θα τελείωνε εκεί τους Ρουμάνους. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε ελάχιστες μπάλες και σίγουρα δεν ευθύνεται αυτός για την τραγική εικόνα της ΑΕΚ.

Σιμάο (32')
Όπως και οι υπόλοιποι του κέντρου (...Κρίστιτσιτς/Σιμόες) πολύ λίγα πράγματα στο επιθετικό κομμάτι. Καμία επικοινωνία με τους υπόλοιπους και στο αμυντικό! Δεν βοήθησε καθόλου να βελτιωθεί η ομάδα και να πάρει ανάσες η άμυνα.

Βέρντε (31')
Μόλις μπήκε στο γήπεδο είχε αρκετή διάθεση και στα δύο κομμάτια του παιχνιδιού. Άμυνα και επίθεση! Όσο περνούσε η ώρα άφησε το πρώτο. Στο φινάλε είχε δύο ευκαιρίες να σκοράρει αλλά είχε βιαστικές επιλογές ίσως από τον ενθουσιασμό του να πετύχει το πρώτο γκολ με τη νέα ομάδα του. Στο φινάλε, έμεινε πεσμένος στο γήπεδο απογοητευμένος, φάνηκε ότι το ήθελε πολύ.

Γαλανόπουλος (7')
Δεν μπορεί να κριθεί στο διάστημα που αγωνίστηκε.
Keywords
Τυχαία Θέματα