Ο δημιουργός των "Good Omens" και "American Gods" βρήκε 'σπίτι' για το μέλλον του στο Amazon

"Έχω ένα σπίτι στο Amazon για το μέλλον."

Ο Neil Gaiman, δημιουργός των τηλεοπτικών σειρών "Good Omens" και "American Gods", υπέγραψε μία αποκλειστική συμφωνία με το Amazon Studios για μελλοντικά τηλεοπτικά projects.

Η είδηση ανακοινώθηκε πρόσφατα στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης Amazon Prime Video

Presents, όπως αναφέρει το THR. Ένα κλιπ από την πιο πρόσφατη μεταφορά του μυθιστορήματος "Good Omens" από τον Neil Gaiman, του 1990, προβλήθηκε με τους πρωταγωνιστές David Tennant, Michael Sheen και Frances McDormand στο επίκεντρο.

Η απόφαση να υπογράψει με το Amazon Studios έρχεται ως επακόλουθο της λήξης του συμβολαίου του Gaiman με την Fremantle, τη βρετανική εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου που βρίσκεται πίσω από το "American Gods".

Η επικεφαλής του Amazon Studios, Jennifer Salke, σχολίασε τη προαναφερθείσα συμφωνία: "Ο Neil Gaiman είναι ένας ταλαντούχος συγγραφέας φαινόμενο που δημιουργεί συναρπαστικούς κόσμους, πολυδιάστατους και τους καθοδηγεί μοναδικά. Οι fans του είναι φλογεροί, ηχηροί και παθιασμένοι, και είμαστε τυχεροί που φέρνουμε το χαρισματικό του όραμα στο κοινό του Prime Video."

"Αυτό που με έκανε να αποφασίσω ήταν το πόσο απόλαυσα να δουλεύω με την ομάδα του Amazon για το 'Good Omens'", δήλωσε ο Gaiman. "Είναι έξυπνοι, καταπληκτικά ενθουσιώδεις άνθρωποι που δεν φοβήθηκαν τη διαφορετικότητα του 'Good Omens' αλλά ήταν εξίσου αποφασισμένοι με εμένα να κάνουν κάτι μοναδικό και συναρπαστικό όπως του ταιριάζει."

"Είμαι συγκινημένος που γνωρίζω ότι έχω ένα σπίτι στο Amazon για το μέλλον, όπου θα μπορώ να δημιουργήσω τηλεοπτικά προγράμματα που κανείς δεν έχει ξαναδεί, που διαφέρουν αρκετά από το 'Good Omens', αλλά είναι εξίσου ασυνήθιστα και το ίδιο απολαυστικά", συμπλήρωσε.

Το "Good Omens" πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στο Amazon Prime Video το 2019 και να αναμεταδοθεί αργότερα στο BBC Two, για το Ηνωμένο Βασίλειο. Η δεύτερη σεζόν του "American Gods" θα κάνει την πρεμιέρα της στο Starz κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΣε μεγάλες συνεργασίες με Sony και Paramount στοχεύει το Amazon Prime VideoΤο Amazon και τα αδέρφια Russo ενώνονται για μια μυστηριώδη τηλεοπτική σειράΤο Amazon έδωσε το πράσινο φως στο "THEM" και στο "Upload", την νέα κωμωδία του Greg Daniels

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα