«Μην εξαπατάστε από την ήττα από τον ΠΑΟΚ»

Ο Βασίλης Τοροσίδης τόνισε στην Gazzetta Dello Sport ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλή κατάσταση παρά την ήττα στο πρόσφατο ντέρμπι.

Ο Έλληνας διεθνής άσος που έχει περάσει από Ρόμα και Μπολόνια, έχει σκοράρει στο «Σαν Σίρο», όπου αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Μίλαν. Ο «Τόρο» είχε σκοράρει σε νίκη 3-2 των «τζιαλορόσι» επί της Ίντερ και φυσικά δεν ξεχνά το γκολ
του στο συγκεκριμένο γήπεδο.

«Είχα πετύχει το 3-1 στα ημιτελικά του ιταλικού Κυπέλλου και ήταν μια θριαμβευτική βραδιά για μας. Έτσι, κάθε φορά που επιστρέφω αυξάνεται η αδρεναλίνη. Φυσικά, αυτή τη στιγμή η Μίλαν δείχνει αναζωογονημένη μετά τη νίκη στη Σασουόλο. Όμως μην εξαπατάστε από την ήττα μας από τον ΠΑΟΚ. Είχαμε κερδίσει όλους τους αγώνες στο πρωτάθλημα και με τη Μπέτις έχουμε μια ισοπαλία», είπε αρχικά ο Τοροσίδης και πρόσθεσε:

«Χρειαζόμαστε διάρκεια. Την Κυριακή έχουμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, άλλο ένα ιδιαίτερου χαρακτήρα ματς. Εν ολίγοις, δεν μπορούμε να πάρουμε τις ανάσες που θέλουμε κόντρα στην ομάδα του Γκατούζο. Τίποτα δεν είναι απλό, αλλά αυτός ο Ολυμπιακός παίζει καλά και έχει μια νοοτροπία νικητή. Κανείς δεν μπορεί να τον υποτιμά».

Ο Τοροσίδης την τελευταία φορά που αντιμετώπισε τον Τζενάρο Γκατούζο γνώρισε την ήττα και σχολίασε σχετικά:

«Χάσαμε με 2-1 αλλά παίξαμε καλά και ελπίζω αυτή τη φορά να έρθει και το αποτέλεσμα. Αλλά, ο Ιγκουαΐν παίζει; Θέλω να δείξουμε καλή εικόνα. Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, αλλά έζησα όμορφα χρόνια στην Μπολόνια και ειδικά στη Ρώμη. Η Ιταλία βρίσκεται στην καρδιά μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα