Ο Χρήστος Τσακμάκης θα διεκδικήσει πρόκριση για τους Ολυμπιακούς

Δύο Έλληνες αθλητές θα πάρουν μέρος αύριο στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα σλάλομ και wildwater που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Λα Σέου δ’ Ουρζέλ της Ισπανίας. Ο Χρήστος Τσακμάκης θα αγωνιστεί στο κάνοε σλάλομ με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ενώ ο Χάρης Τρωιανός θα πάρει μέρος στο καγιάκ wild water, το οποίο δεν είναι ολυμπιακό
αγώνισμα.

Ο Χρήστος Τσακμάκης, ο οποίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (2008) είχε πλασαριστεί στην 7η θέση, είναι έτοιμος για να διεκδικήσει συμμετοχή σε ακόμη μία ολυμπιακή διοργάνωση. Ο 32χρονος ζει και προπονείται στη Γερμανία. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του σλάλομ παίρνουν μέρος 353 αθλητές και αθλήτριες από 63 χώρες.
Μία καλή εμφάνιση είναι ο στόχος του Χάρη Τρωιανού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα wildwater. Σε αυτή τη διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετοχή 125 αθλητές από 35 χώρες.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Parc Olympic del Serge, το οποίο έχει φιλοξενήσει και άλλες αντίστοιχες διοργανώσεις και θεωρείται ως ένας από τους αγαπημένους αγωνιστικούς χώρους των αθλητών.
Keywords
Τυχαία Θέματα