Ο Χαμουμά είπε την τελευταία λέξη σε ματς με 7 γκολ!

Οι φιλοξενούμενοι, που έχουν συγκεντρώσει 6 βαθμούς μακριά από το σπίτι τους, προηγήθηκαν στο 24’ με το πρώτο γκολ του Πάβλοβιτς στη Ligue 1, ύστερα από κόρνερ του Τετ.

Ωστόσο οι Ονζεβέν δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν για πολύ το προβάδισμά τους, καθώς δύο λεπτά αργότερα και πάλι από στατική φάση δέχτηκαν την ισοφάριση, ο Καζρί εκτέλεσε το κόρνερ, ο Περέν με το κεφάλι πάσαρε στον Ντιονί, ο οποίος είχε εύκολο έργο για το 1-1, με το τρίτο γκολ
του στο τρέχον πρωτάθλημα.

Οι «στεφανουά» αναζητούσαν την πρώτη νίκη τους από τις 28 Σεπτεμβρίου κι έφτασαν στην ανατροπή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κολοτζέσακ σέντραρε από την αριστερή πλευρά κι ο Ντεμπουσί με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Τελικώς οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-2, αφού στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο Μπαοκέν με δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ρουφιέ, ο Πάβλοβιτς πάσαρε στον Τετ για το 2-2.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε τον ίδιο δαιμονιώδη ρυθμό, με την Ονζέ να παίρνει εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Μπαοκέν στο 71’, αλλά στο 73’ οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν εξ οικείων τα βέλη, με τον Μανσό να πετυχαίνει αυτογκόλ ύστερα από σέντρα του Καμπελά.

Η ομάδα του Γκασέ πήρε την τεράστια νίκη με το πρώτο γκολ του Χαμουμά στη Ligue 1, στο 89’ συνδυάστηκε με τον Καμπελά εντός μεγάλης περιοχής, σούταρε με την μπάλα να κοντράρει στον Τομάς και να καταλήγει στα δίχτυα του Μπουτέλ για το τελικό Σεντ Ετιέν-Ονζέ 4-3.

«Stade Geoffroy-Guichard», Σεντ Ετιέν, Γαλλία

Διαιτητής: Τομάς Λεονάρ

Κίτρινες κάρτες: Νορντέν (50’) - Ρεν-Αντελαΐντ (29’)
Κόκκινες κάρτες: -

Σεντ Ετιέν (4-2-3-1): Ρουφιέ - Ντεμπουσί, Περέν (αρχ.), Σούμποτιτς, Κολοτζέσακ - Σέλνες, Εμβιλά – Νορντέν (62’ Σαλιμπούρ), Καμπελά, Ντιονί (74’ Χαμουμά) - Καζρί

Προπονητής: Ζον-Λουί Γκασέ

Ονζέ (4-3-3): Μπουτέλ - Μανσό, Πάβλοβιτς, Τομάς, Μπαμπά (87’ Οντρέ) - Σάνταμαρια, Εντόι (αρχ.), Καπέλ - Ρεν-Αντελαΐντ, Τετ (78’ Φουλζινί), Μπαοκέν (81’ Λόπεθ)

Προπονητής: Στεφάν Μουλέν

Keywords
Τυχαία Θέματα