Ο Ατρόμητος νίκησε στο «Βικελίδης» και εξασφάλισε την τέταρτη θέση (video)

Ο Ατρόμητος πέρασε το «Κλ. Βικελίδης» απέναντι στον Άρη (2-0) χωρίς ουσιαστικά να… ιδρώσει, κλειδώνοντας έτσι και μαθηματικά την τέταρτη θέση στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα του Περιστερίου εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν χρειάζονταν μία απλή νίκη για να πάρουν το πάνω χέρι στην μεταξύ τους μονομαχία για την τέταρτη θέση, αλλά (με δεδομένο ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει 4-2 στο Περιστέρι) ήθελαν και διαφορά μεγαλύτερη των δύο γκολ. Θωράκισε την άμυνά της,
περιμένοντας με υπομονή την ευκαιρία για να χτυπήσει τους γηπεδούχους έχοντας ξεκάθαρο πλεονέκτημα, εκμεταλλευόμενη την ποιότητα που διαθέτει και τον υψηλό βαθμό συνοχής.

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, στις δύο πραγματικές ευκαιρίες που δημιούργησε ο Ατρόμητος στο πρώτο 45λεπτο, κατάφερε να πετύχει ισάριθμα γκολ. Στο 17’ ο Μανούσος επισφράγισε με κεφαλιά ακριβείας από το ύψος της μικρής περιοχής την καταπληκτική συνεργασία των συμπαικτών του, ενώ 20 λεπτά αργότερα ο Κουλούρης πλάσαρε ιδανικά κάνοντας το 2-0.

Ο Άρης επιχείρησε να ανεβάσει στροφές στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς ωστόσο να καταφέρει να γίνει επικίνδυνος, γεγονός που είχε να κάνει με δύο παράγοντες:

- Την υποδειγματική ομαδική λειτουργία της ομάδας του Ντ. Κάναντι, που δεν δυσκολεύτηκε να φέρει τον ρυθμό στο μέτρα της.

- Tην βροχόπτωση που άρχισε να εντείνεται στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και μέσα σε λίγη ώρα μετέτρεψε το «Κλ. Βικελίδης» σε… λίμνη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Σ. Παντελίδη δεν κατέγραψε έστω μία πραγματική ευκαιρία σε αυτό το διάστημα.

Άρης: Κουέστα, Ντιγκινί, Λάρσον, Βαλεριάνος (71’ Κορχούτ), Γκαρσία, Φετφατζίδης (52’ Γιουνές), Ματίγια, Σιώπης, Βέλεθ, Τζανακάκης, Ρόουζ.

Ατρόμητος: Μέγιερι, Ρισβάνης, Κατράνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Κουλούρης, Ουάρντα (94’ Ούμπιδες), Μανούσος, Μπρούνο, Μαντσον.
Keywords
Τυχαία Θέματα