Ο Spider-Man αποκαλύπτει μυστικά από τον ρόλο που του άλλαξε τη ζωή

Avengers, Assemble!

Στη νέα εκπομπή του Netflix από τον σκηνοθέτη Jon Favreau και τον σεφ Roy Choi, "The Chef Show", καλεσμένοι ήταν οι Robert Downey Jr., Tom Holland, ο Πρόεδρος των Marvel Studios,

Kevin Feige, και τα αδέρφια Russo. Όλοι τους κατέληξαν να μιλήσουν για τον Holland και τα πρώτα του βήματα ως Spider-Man.

Ενώ κάθισαν γύρω από το τραπέζι, τρώγοντας μύδια, ο Feige ρώτησε τον Holland πόσος καιρός πέρασε από την στιγμή που ενσωματώθηκε στο cast ως Spider-Man μέχρι την στιγμή που βρέθηκε μπροστά στην κάμερα. Σε αυτό ο Holland απάντησε, "Ήταν κάπου στις τέσσερις μέρες".

"Έκανα το πρώτο μου δοκιμαστικό με εσένα", είπε μιλώντας στον Robert Downey Jr. και το δεύτερο με τον Chris και μετά περίμενα περίπου ένα μήνα. Έπειτα, έμαθα τα νέα και πέταξα κατευθείαν", εξήγησε ο Holland. Ο Joe Russo μίλησε για τις ικανότητες του Holland, κατά κύριο λόγο το να κάνει κωλοτούμπες σαν τον Spider-Man, καθώς σε ένα από τα δοκιμαστικά έκανε μόνος του ένα άλμα πάνω σε ένα στρώμα.

Σε αυτό ο Favreau πρόσθεσε, "Κάναμε μια σκηνή, όπου το σενάριο του 'Spider-Man: Homecoming' λέει ότι πρέπει να κάνει άλμα από το κρεβάτι στην πόρτα. Σκέφτηκα ότι θα το κάνουν ψηφιακά και μετά πάω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και είναι δεμένος με σκοινί και κάνει το άλμα σε κάθε λήψη. Κάνει κωλοτούμπα και προσγειώνεται στα πόδια του".

Ο Holland επιβεβαίωσε ότι πολλά από τα ακροβατικά τα έκανε μόνος του λέγοντας ότι επειδή φορά μάσκα, δεν σημαίνει ότι ο κασκαντέρ πρέπει να έρθει να τον αντικαταστήσει.

Όταν ρωτήθηκε από τον Joe Russo τι σήμαινε γι'αυτόν να κάνει το πρώτο του δοκιμαστικό με τον Robert Downey Jr., ο Holland αστειευόμενος είπε, "Ήταν τρομακτικό! Και απαίσιο". Πρόσθεσε λέγοντας, "Ήταν αστείο. Οι ατάκες που έμαθα για την οντισιόν ήταν διαφορετικές εκείνη την ημέρα, και θυμάμαι εσένα [απευθυνόμενος στον Robert Downey Jr.] να λες ότι θες να τις αλλάξεις σε αυτές που είχαμε για την οντισιόν".

Ο Robert Downey Jr. αστειευόμενος απάντησε, "Αυτή πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που είπα κάτι τέτοιο".

Και πάνω σε αυτό ο Feige σχολίασε, "Γι'αυτό και η οντισιόν του Tom ήταν τόσο καλή με τον Robert, γιατί τον προλαβαίνει στις αυθόρμητες ατάκες".

To "Spider-Man: Far From Home" το έχει αναλάβει ο Jon Watts, που σκηνοθέτησε και την πρώτη ταινία, "Spider-Man: Homecoming", το έγραψαν οι Chris McKenna και Erik Sommers και το έντυσε μουσικά ο βραβευμένος με Όσκαρ για τη μουσική σύνθεση του "Up", Michael Giacchino.

Στη νέα ταινία θα δούμε τους Tom Holland ως Peter Parker να πηγαίνει στην Ευρώπη και να επιστρέφει στην απλή καθημερινή ζωή αν και νέες απειλές έχουν εισβάλλει σε έναν κόσμου που έχει αλλάξει για πάντα. Μαζί του θα δούμε τους Jacob Batalon, Zendaya, Mariasa Tomei, Tony Revolori, Jake Gyllenhaal και τους Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders και J.B. Smoove.

Ρίξτε μια ματιά στις διεθνείς αφίσες της ταινίας, αλλά και τις αφίσες χαρακτήρων. H νέα ταινία εισάγει το Multiverse στο MCU, κάτι το οποίο δεν γνώριζαν οι σεναριογράφοι του "Avengers: Endgame". Αναμένουμε τον επίλογο του "The Infinity Saga" με την κυκλοφορία του "Spider-Man: Far From Home" στις 4 Ιουλίου 2019.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα