Υπογράφει στην Γιουβέντους ο Σάρι!

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Γιουβέντους, είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι. Ο Ιταλός τεχνικός επιθυμεί την επιστροφή στη χώρα του και θεωρεί τον ερχομό του στους πρωταθλητές Ιταλίας, ως την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Ο Ιταλός μάνατζερ, Φάλι Ραμαντάνι, συναντήθηκε με ανθρώπους της Τσέλσι την Παρασκευή και κατέληξε σε συμφωνία για την λύση του συμβολαίου του Σάρι με τους Λονδρέζους. Έτσι λοιπόν ανοίγει για να επικυρωθεί η συμφωνία με την Γιουβέντους, καθώς
οι «μπιανκονέρι» δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν ρήτρα απελευθέρωσης για τον 60χρονο τεχνικό.

Η θητεία λοιπόν του Μαουρίτσιο Σάρι στην Τσέλσι θα διαρκέσει μόλις μία σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας μάλιστα επικρίθηκε για την εικόνα της ομάδας του. Κατάφερε πάντως να πετύχει τους βασικούς στόχους της ομάδας που ήταν η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ και η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ.

O Σάρι στην Γιουβέντους, ο Αζάρ στην Ρεάλ

Η Τσέλσι έφτασε επίσης στον τελικό του Κυπέλλου Carabao, αλλά έχασε από την Μάντσεστερ Σίτι σε ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία για τις απίστευτες σκηνές με τον Κέπα, ο οποίος είχε αρνηθεί να αντικατασταθεί πριν από τη διαδικασία των πέναλτι.

Για να αντικαταστήσει τον Σάρι, η Τσέλσι θα κοιτάξει τώρα τον πρώην προπονητή της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο της Γούλβς, τον Χάβι Γκράθια της Γουότφορντ, τον Λοράν Μπλαν, που είναι χωρίς ομάδα, από το 2016, όταν και απολύθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν και τον «θρύλο» της ομάδας, Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος οδήγησε την Ντέρμπι στα πλεί οφ ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ, στην πρώτη του χρονιά ως προπονητής.
Keywords
Τυχαία Θέματα