Ο Michael Rooker στο τηλεοπτικό Dark Tower

Θα σφυρίζει και εδώ τόσο ωραία;

Μια νέα προσθήκη αποκτά στο δυναμικό της η επερχόμενη σειρά του Amazon Prime, "The Dark Tower".

Σύμφωνα με το FlickeringMyth.com, ο Michael Rooker, γνωστός μέσα από τις ταινίες "Guardians of the Galaxy" του MCU, θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

O Michael Rooker.

Άλλοι ρόλοι του ηθοποιού είναι οι Merle Dixon στο "The Walking Dead", Edward

Hoyt στο "True Detective", αλλά και οι Henry στο "Henry: Portrait of a Serial Killer" (1986), Terry Cruger στο "Sea of Love" (1989), Bill Broussard στο "JFK" (1991) και Jared Svenning στο "Mallrats" (1995).

Ο Rooker θα ενσωματωθεί στο cast, το οποίο μέχρι στιγμής αποτελείται από τους Sam Strike (Nightflyers, Mindhunter) και Jasper Pääkkönen (Vikings, BlacKkKlansman), οι οποίοι θα ενσαρκώσουν τους Roland Deschain και Man in Black, αντίστοιχα. Στη σειρά θα δούμε και τον Jerome Flynn, τον οποίο γνωρίσαμε ως Ser Bronn στη σειρά του ΗΒΟ, "Game of Thrones".

Το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς βρίσκεται στα σκαριά και θα εξιστορεί την πορεία του Roland, το πώς έγινε gunslinger και την πρώτη του διαμάχη με τον Man in Black. Η σειρά θα δημιουργηθεί από το στούντιο MRC και θα έχει σαν showrunner και σεναριογράφο την Glen Mazzara του "The Walking Dead".

Αρχικά η τηλεοπτική σειρά ήταν να έχει άμεση σύνδεση με την ομώνυμη ταινία του 2017, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Idris Elba και Matthew McConaughey, ωστόσο τα σχέδια από τότε φαίνεται να άλλαξαν και πλέον λέγεται ότι θα είναι μια πιο πιστή αντιγραφή του βιβλίου.

Διαβάστε το review μας για την ταινία και πείτε μας στα σχόλια τη γνώμη σας για την επερχόμενη σειρά.

Tο Amazon θα κάνει και σειρά για το "Conan the Barbarian" και θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη τα "Lord of the Rings" και το "Wheel of Time".

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για όλες τις ακυρώσεις και τις ανανεώσεις της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece

IGN GreeceΑπό το "Game of Thrones" έρχεται η νέα προσθήκη του "The Dark Tower"Βρέθηκε ο Gunslinger και ο Man in Black για τη σειρά "The Dark Tower" του AmazonΤο "The Dark Tower" αναλαμβάνει πρώην showrunner του "Walking Dead"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα