Η Ρόδος στο επίκεντρο του φιλέ

Ένα επταήμερο γεμάτο βόλεϊ υπόσχονται αρχές Ιουλίου (1-7) όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στο 1ο Rhodes International Volleyball Camp που διοργανώνει η Volleylink Sport Agency.

Αγόρια και κορίτσια ηλικίας 14 – 17 ετών θα συνδυάσουν διακοπές και προπόνηση στο φιλέ από τους κορυφαίους προπονητές. Οι πρωταθλητές Γιάννης Καλμαζίδης, Κώστας Παπαδόπουλος και Νίκος Αντωνιάδης ετοιμάζουν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου τους μελλοντικούς πασαδόρους, διαγώνιους, ακραίους
και κεντρικούς παίκτες. Το Rhodes International Volleyball Camp διοργανώνεται στις σε μια έκταση 33 στρεμμάτων με στίβο 6 διαδρομών με ταρτάν, κλειστό γυμναστήριο, κλειστό κολυμβητήριο, γήπεδο ποδοσφαίρου με πλαστικό χλοοτάπητα, ποδηλατοδρόμιο, γήπεδο τένις με ταρτάν, νοσηλευτήριο και αποδυτήρια με ντους. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα διαμένουν στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Rodos Palace» και στη διάρκεια της παραμονής του εκτός από τις αθλητικές τους δραστηριότητες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές του Σμαραγδένιου νησιού αλλά και να παίξουν ΣΤΟ ΦΙΛΕ με τις φιλοξενούμενες του τουρνουά διεθνείς παίκτριες Στράντζαλη με την Βασιλαντωνάκη.

Η επίσημη σελίδα της διοργάνωσης
https://rivbc.com/el/

Δείτε εδώ το teaser της διοργάνωσης
https://youtu.be/tP_ugQvqVTo

Δείτε εδώ το κάλεσμα Στράντζαλη-Βασιλαντωνάκη
https://www.youtube.com/watch?v=o3CIu89Oluk
Keywords
Τυχαία Θέματα