Two-Face και Mad Hatter ανάμεσα στους πιθανούς αντίπαλους του "The Batman"

Φήμες για δύο έως έξι κακούς.

Φήμες θέλουν τη λίστα με τους πιθανούς αντιπάλους του Σκοτεινού Ιππότη να μεγαλώνει όλο και περισσότερο για τη νέα ταινία του Matt Reeves (War και Dawn of the Planet of the Apes, Cloverfiled), που ετοιμάζει το ήδη πολυσυζητημένο reboot. Εκτός από τους Catwoman, Penguin και The Riddler που είχαν αναφερθεί παλαιότερα, μια νέα

αναφορά θέλει στη λίστα να προστίθενται οι Mad Hatter και Two-Face

Η νέα αυτή φήμη έρχεται από την ιστοσελίδα DiscussingFilm.com, η οποία υποστηρίζει πως για το casting του Two-Face ψάχνουν έναν άντρα ηλικίας 30 με 40, ενώ αυτό του Mad Hatter, για έναν άντρα ηλικίας 40 με 50. Να σημειώσουμε εδώ πως το IGN έχει επικοινωνήσει με την Warner Bros. για κάποια επιβεβαίωση, χωρίς προς το παρόν κάποιο αποτέλεσμα.

Αν και από την Warner Bros. δεν έχει επιβεβαιωθεί καμία από τις φήμες σχετικά με τους αντιπάλους του Batman, η νέα αυτή λίστα ταιριάζει με παλαιότερες αναφορές που ήθελαν τη νέα ταινία του Σκοτεινού Ιππότη να περιλαμβάνει από 2 έως 6 κακούς.

Να υπενθυμίσουμε πως τα τελευταία νέα αφορούν το cast του Batman/Bruce Wayne, ρόλος που εν τέλει πήγε στον Robert Pattinson, και υπάρχει περίπτωση να έχουμε όχι μόνο μία Batman ταινία, αλλά τριλογία. Ωστόσο, δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλοκή, γνωρίζουμε όμως πως δεν θα είναι κάποια ιστορία προέλευσης και πως -μάλλον- θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του '90.

Το "The Batman" έχει προγραμματιστεί για τους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2021.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΜάλλον για τριλογία οδεύει η νέα ταινία Batman του Matt ReevesΤη στολή του Batman θα βάλει εν τέλει ο Robert PattinsonΜε τους τρεις μεγαλύτερους αντιπάλους του θα τα βάλει ο Batman στη νέα του ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα