Ο Maniac Cop επιστρέφει ξανά από τους νεκρούς, αυτήν τη φορά για σειρά του HBO

Έχεις το δικαίωμα να παραμείνεις σιωπηλός, μια για πάντα.

Το HBO έδωσε το πράσινο φως για το τηλεοπτικό reboot του cult slasher franchise τρόμου, "Maniac Cop", το οποίο έχει στο επίκεντρο έναν πρώην αστυνομικό που επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών για να πάρει εκδίκηση από τους ανθρώπους που τον αδίκησαν.

Όπως

αναφέρει και το Deadline, ο Nicolas Winding Refn, σκηνοθέτης του "Drive" θα αναλάβει την εκτέλεση παραγωγής του project μαζί με τον John Hyams (Z Nation, Black Summer), ως μέρος του νέου στούντιο NWR Originals. Να σημειώσουμε πως η επιθυμία του Refn να αναβιώσει ή να κάνει remake το "Maniac Cop" υπάρχει εδώ κι αρκετό καιρό, με τον ίδιο να προτίθεται για μια ολοκαίνουργια τριλογία το 2016, την οποία θα αναλάμβανε ο Hyams.

"Ήμουν πάντα πιστός θαυμαστής του John Hyams" είπε ο Refn σε ένα δελτίο τύπου. "Μιλάμε για μια αναβίωση των ταινιών Maniac Cop εδώ κι αρκετά χρόνια, αλλά καθώς συνεχίζαμε να δουλεύουμε το υλικό, καταλήξαμε να θέλουμε να εξερευνήσουμε κι άλλο αυτόν τον κόσμο που δημιουργούσαμε κατά το βαθύτερο μονοπάτι μας. Το να μετατρέψουμε το Maniac Cop σε σειρά, θα μας δώσει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε τις πιο άγριες φιλοδοξίες μας και να φτάσουμε σε ένα τεράστιο κοινό μέσω των συναδέλφων μας στο HBO και στο Canal+. Αυτή η σειρά θα είναι μια ανόθευτη, γεμάτη δράση οδύσσεια τρόμου. Δεδομένης της τωρινής κατάστασης του κόσμου, το Maniac Cop θα δώσει και ισχυρά σχόλια για την παρακμή του πολιτισμού."

Ο Refn θα βρεθεί στον ρόλο του showrunner, ενώ ο Hyams θα μοιράζεται τα σκηνοθετικά καθήκοντα.

Όσο για την πρωτότυπη ταινία του 1988, που σκηνοθετήθηκε από τον William Lustig και γράφτηκε από τον Larry Cohen, είχε πρωταγωνιστές τους Bruce Campbell (Evil Dead), Tom Atkins, Richard Roundtree (Shaft) και Robert Z'Dar. Η πρώτη ταινία ακολουθήθηκε από το "Maniac Cop 2" το 1990 και το "Maniac Cop III: Badge of Silence" το 1993.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Την στρατηγική του για τη νέα σεζόν συζήτησε ο Πρόεδρος Προγράμματος του ΗΒΟ Game of Thrones 8, Eπεισόδιο 3 Trailer (Υποτιτλισμένο) Ο σκηνοθέτης του "Call Me By Your Name" στη νέα σειρά του ΗΒΟ

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα