Ο showrunner του "Daredevil" παραλαμβάνει τα ηνία του "Cranival Row" για τον επόμενο κύκλο

Παραμένει όμως στο fantasy.

Ο δεύτερος κύκλος του "Carnival Row" του Amazon Prime Vdieo, θα έχει νέο showrunner.

Σύμφωνα με το Deadline, ακολουθώντας τις αποχωρήσεις του εκτελεστικού παραγωγού Marc Guggenheim (Arrow, Legends of Tomorrow) και του συνδημιουργού Travis Beacham, η σειρά φαντασίας με τον Orlando Bloom και την Cara Delevingne θα καθοδηγηθεί από τον Erik Oleson,

ο οποίος διεύθυνε δημιουργικά την τελευταία σεζόν του "Daredevil" στο Netflix.

Ο Oleson επίσης υπέγραψε και διετές συμβόλαιο με το Amazon, με τον showrunner Guggenheim να αποχωρεί για να δώσει όλη του τη συγκέντρωση στο επερχόμενο, ετήσιο crossover του Arrowverse, ονόματι "Crisis on Infinite Earths". Ο Beacham από την άλλη, φέρεται να αποχωρεί λόγω "δημιουργικών διαφορών".

Να υπενθυμίσουμε πως το "Carnival Row" ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν έναν μήνα πριν την πρεμιέρα του στα τέλη του Αυγούστου. Η σειρά μας έφερε μυθικά πλάσματα που μετανάστευσαν από την εμπόλεμη πατρίδα τους και μαζεύτηκαν σε μια πόλη, όπου οι εντάσεις αυξάνονται συνεχώς ανάμεσα στους ντόπιους και τον ολοένα κι αυξανόμενα μεταναστευτικό πληθυσμό. Εν μέσω της ιστορίας υπάρχει μια έρευνα άλυτων δολοφονιών, η οποία κατατρώει την όποια ελπίδα ειρήνης.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece [Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό Netflix Το Netflix παρουσιάζει τη νέα σειρά του Dr. Seuss Έρχονται στο Netflix - Οκτώβριος 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα