Ανακοινώθηκε card game για το Terminator: Dark Fate

Πολεμάτε ή τρέχετε; Εσείς αποφασίζετε.

H River Horse γιορτάζει την νέα ταινία "Terminator: Dark Fate" με ένα νέο παιχνίδι καρτών βασισμένο στην ταινία.

Στο "Terminator: Dark Fate, the Card Game" οι παίκτες θα πρέπει να συνεργαστούν ώστε να βρουν έναν τρόπο να καταστρέψουν τον Terminator πριν καταστρέψει

αυτούς. Κάθε στιγμή είναι σημαντική και θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα πολεμήσετε ή είναι καλύτερα να τραπείτε σε φυγή. Συγχρόνως θα πρέπει να μαζέψετε τους απαραίτητους πόρους και όπλα για το ταξίδι σας.

Σύμφωνα με την River Horse, το "Terminator: Dark Fate, the Card Game" θα κυκλοφορήσει στις 31 Δεκεμβρίου. Μπορείτε να το προαγοράσετε από το site τους στα $24.99 και λογικά αργότερα σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα.

Στο "Terminator: Dark Fate" πρωταγωνιστούν οι Linda Hamilton, που ξαναγύρισε για να ενσαρκώσει την Sarah Connor, τις νεόφερτες Natalia Reyes (Dani Ramos) και Mackenzie Davis (Grace) και τον Arnold Schwarzenegger. Να υπενθυμίσουμε ότι στην ταινία πρωταγωνιστούν και οι Gabriel Luna, Tom Hopper, Diego Boneta και Edward Furlong. Η ταινία κυκλοφορεί στις 31 Δεκεμβρίου.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.


IGN Greece Η Ms. Marvel μπαίνει στο Marvel Champions Ένα μικρότερο Gloomhaven βρίσκεται στα σκαριά Το Codenames υποδέχεται τους Simpsons

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα