Ο Kevin Hart θα υποδεχτεί τη μεγάλη τελετή των Όσκαρ

Peace, Ricky.

Ο διάσημος κωμικός Kevin Hart ανέλαβε κι επίσημα τον ρόλο του οικοδεσπότη για την επερχόμενη 91η Τελετή των Βραβείων της Ακαδημίας για το 2019.

Με την είδηση να επιβεβαιώνεται από τον επίσημο λογαριασμό των Όσκαρ στο Twitter αλλά και μέσω την προσωπικής σελίδας του ηθοποιού στο Instagram,

μάθαμε πως ο Hart θα υποδεχτεί την τελετή που θα λάβει χώρα στις 24 Φεβρουαρίου 2019, με τον ίδιο να σχολιάζει: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους μπορώ να λέω πως ήρθε η ώρα μου να υποδεχτώ τα Όσκαρ. Είμαι εντυπωσιασμένος πολύ απλά γιατί αυτός ήταν ένας στόχος μου για πάρα πολύ καιρό... το να μπορώ να μπω στη θρυλική λίστα των οικοδεσποτών που έχουν αφήσει το στίγμα τους σ' αυτήν τη σκηνή, είναι απίστευτο."

"I'm so happy to say that the day has finally come for me to host the #Oscars." - @KevinHart4real

So are we. pic.twitter.com/DzZaKpdnYW

— The Academy (@TheAcademy) 5 Δεκεμβρίου 2018

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Hart ακολουθεί μια μεγάλη λίστα από κωμικούς που δέχτηκαν τον ρόλο του οικοδεσπότη, με τους πιο πρόσφατους να φιγουράρουν ονόματα όπως Jimmy Kimmel, Chris Rock, Neil Patrick Harris, Ellen DeGeneres, Seth MacFarlane και πολύ συχνά ο Billy Crystal.

Να υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα φέτος, η Ακαδημία ανακοίνωσε μια νέα κατηγορία, αυτή της Καλύτερης Δημοφιλούς Ταινίας, αν και αμέσως μετά ανακοίνωσε πως η εν λόγω κατηγορία δεν θα προστεθεί στην επερχόμενη 91η Τελετή, μιας και χρειάζεται να γίνουν περαιτέρω συζητήσεις με τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών κι Επιστημών.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Τελικά δεν θα προστεθεί ακόμα η κατηγορία Best Popular Film στα Όσκαρ Αλλάζει η Τελετή Βραβείων των Όσκαρ για χάρη του κοινού Τα αποτελέσματα της 90ης Τελετής Βραβείων Όσκαρ

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα