Fortnite: Μάθαμε πληροφορίες για το Patch 7.0 και το downtime του

H χιονοθύελλα πλησιάζει.

Η Season 7 του Fortnite πρόκειται να ξεκινήσει αύριο και η Epic έχει αναφέρει λεπτομερώς την ημερομηνία, την ώρα κυκλοφορίας και την έναρξη του downtime.

Η Season 6 θα ολοκληρωθεί στις 1:00 PST στις 6 Δεκεμβρίου και το downtime για το patch 7.00 θα ξεκινήσει αμέσως μετά. Τα Patch Notes που περιγράφουν τα νέα

όπλα, τις αλλαγές χαρτών ή τις αλλαγές στο gameplay θα κυκλοφορήσουν από την Epic αμέσως μόλις ξεκινήσει το downtime.

Σε προηγούμενες Season, ο χρόνος αναμονής μεταξύ των ενημερώσεων διήρκεσε περίπου μία ώρα, αλλά οι ενημερώσεις μεταξύ seasons είναι συνήθως μεγαλύτερες.

Οποιαδήποτε replay αποθηκεύονται πριν από την ενημέρωση θα καταστούν άχρηστα μετά την ολοκλήρωση του downtime. Τα Unlockable styles για τα ρούχα από το Season 6 Battle Pass μπορούν ακόμη να ξεκλειδωθούν στην Season 7, αρκεί τα βασικά skin να ξεκλειδωθούν πριν από τη νέα season.

Τα teases για την Season 7 ξεκίνησαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα με hints για το χειμώνα που έρχεται. Η πρώτη εικόνα που κυκλοφόρησε απεικόνισε κάτι που δείχνει να είναι πιθανόν ένα κάστρο πάγου, ένας νέος χιονισμένος σχηματισμός, ή μια πρώτη ματιά σε ένα skin του επερχόμενου Battle Pass. Ακολούθησαν δύο επιπλέον εικόνες, η μία από τις οποίες παρουσιάζει έναν παίκτη σε ένα snowboard, ενώ η άλλη ένα πιθανό yeti skin.

Εκτός από τα "παγωμένα hints" και τα χειμωνιάτικα teases, η Season 7 θα κυκλοφορήσει μαζί με το Fortnite Creative, ένα ολοκαίνουργιο mode που επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόσουν το δικό τους ιδιωτικό νησί το οποίο μπορεί να αποθηκευτεί και να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή. Οι παίκτες που αγοράζουν το Battle Pass θα έχουν πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό νησί πριν από την γενική κυκλοφορία του mode στις 13 Δεκεμβρίου.

Το Fortnite θα έχει κάποια ανακοίνωση στα The Game Awards στις 6 Δεκεμβρίου, αλλά μην περιμένετε να μιλάει για την έναρξη της Season 7. Κάτι μαγειρεύουν στην Epic.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece H ανακοίνωση του Fortnite στα Game Awards δεν έχει να κάνει με την Season 7 Το Fortnite κάνει tease σχετικά με την έβδομη season Fortnite: Το Account Merge καθυστερεί μέχρι 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα