Το snap του Thanos αποκτά το δικό του επίσημο βίαιο όνομα

Οι ήρωες κρατάνε μυστικά από τους κοινούς θνητούς.

Ακολουθούν spoilers από το "Avengers: Infinity War" και ίσως από το "Avengers 4".

Το γνωστό snapping του Thanos από το τέλος του "Avengers: Infinity War", που κατέστρεψε το μισό σύμπαν, απέκτησε επίσημη ονομασία μέσω ενός tie-in βιβλίου της Marvel.

Όπως γράφει το Screenrant, η ονομασία της συγκεκριμένης καταστροφικής κίνησης είναι γνωστή στον

κινηματογραφικό κόσμο της Marvel (MCU) ως "The Decimation" (ελ. Η Αποδεκάτιση).

Η αποκάλυψη αυτή έγινε μέσω του "Avengers: Infinity War - The Cosmic Quest Volume Two: Aftermath" του Brandon T. Snider.

Σύμφωνα με αυτή τη νέα ιστορία, οι Avengers κράτησαν κρυφή την αλήθεια από τον κόσμο καθώς "δεν θα τον βοηθούσε να το ξεπεράσει".

Ο γενικός πληθυσμός δεν γνωρίζει τίποτα για τον Thanos, αλλά μονάχα ότι συνέβη κάτι που έκανε τους αγαπημένους τους να εξαφανιστούν.

Η ονομασία "Decimation" έχει χρησιμοποιηθεί προηγουμένως στα κόμικς μετά τα γεγονότα του House of M με τους Avengers και του X-Men. Στην ιστορία εκείνη, η Scarlet Witch αφαίρεσε τις δυνάμεις του 90% του πληθυσμού των μεταλλαγμένων με αρκετούς από αυτούς να πεθαίνουν, επειδή έχασαν τις δυνάμεις τους.

Όπως γράφει το μέσο, "Οι ομοιότητες μεταξύ των δύο Decimation είναι εμφανείς - και οι δύο συνέβησαν από ένα άτομο, άλλαξαν τον κόσμο σε μια τραγική στιγμή και οδήγησαν σε εκτενή ταλαιπωρία και πόνο, ενώ κρατήθηκαν μυστικό από τους ήρωες".

Το βιβλίο επιπλέον αποκάλυψε ότι ο Dr. Erik Selvig και η ομάδα του προσπαθούν να ανακαλύψουν τι ακριβώς έγινε στο Infinity War.

To "Avengers 4" θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2019.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Οριστικά νεκρός ένας χαρακτήρας του "Avengers: Infinity War" Το MCU έγινε το πιο κερδοφόρο franchise όλων των εποχών Ποταμό αίματος θα διέσχιζε αρχικά ο Thanos στο "Infinity War"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα