Kambosos Jr, αγγίζει την κορυφή του κόσμου

Kambosos Jr, αγγίζει την κορυφή του κόσμουdstroumbΤρί, 11/03/2020 - 01:00

Ο Goerge Kmbosos Jr πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του και την έκανε στο καλύτερο δυνατό timing. 
Ο Ελληνοαυστραλός πυγμάχος νίκησε τον Lee Selby παρουσιάζοντας σπουδαίο θέαμα, με εξαιρετικά χτυπήματα αλλά και αποφυγές. 
Στην Wembley Arena τα σκορ των κριτών ήταν 118-110 και 116-112 υπέρ του Kambosos jr, ενώ ένας το έδωσε

115-114 στον Selby ο οποίος αν και στο "σπίτι" του δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Kambosos Jr.
Τώρα σειρά έχει ο Teofimo Lopez για τον "Ferocious" που γίνεται υποχρεωτικός αντίπαλός του και αναμένεται να έχει την ευκαιρία να τον ρίξει από τον θρόνο της lightweight κατηγορίας.

Μετά τον θρίαμβό του ο Ελληνοαυστραλός στις δηλώσεις του, συγκηνημένος αναφέρθηκε στη δουλειά που έχει κάνει, στον αντίπαλό του και φυσικά στον Lopez. Ενώ δήλωσε πως αντιπροσωπεύει την Αυστραλία και εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες. 

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Kambosos Jr:

«Αυτοί ήταν δύο άλλοτε παγκόσμιοι πρωταθλητές, και οι δύο στα δικά τους χωράφια.

Σας το είπα πως είμαι πολύ γρήγορος, πολύ δυνατός, πολύ επιθετικός, πολύ έξυπνος, πολύ δυναμικός, τα πάντα.

Κέρδισα νούμερο ένα θέση διεκδικητή.

(Teofimo) Lopez, ας το κάνουμε, στην Αυστραλία ή αλλού, μεγάλο κοινό, πάμε, δύο πολεμιστές, δύο λιοντάρια.

Είναι ένα τεράστιο κατόρθωμα, όμως υπάρχουν πολλά περισσότερα να γίνουν, πολύ περισσότερη δουλειά και αυτό είναι το επόμενο ματς που θέλω.

Αντιπροσωπεύω την Αυστραλία με όλη μου την καρδιά. Εκπροσωπώ όλους τους Έλληνες. Αυτό ήταν για εσάς παιδιά. Για την οικογένειά μου, για τα δύο μου παιδιά, για όλη μου την οικογένεια.

Είναι μια σπουδαία στιγμή. Είμαι ευτυχισμένος. Τα καταφέραμε. Έρχομαι!»

Off Off dstroumb Off Off ΠΥΓΜΑΧΙΑ kombososjr Ο Ελληνοαυστραλός πυγμάχος νίκησε τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Βρετανό Lee Selby μέσα στο Λονδίνο και θα παίξει με τον Lopez για την κορυφή του... Ολύμπου. Article publish on Τρί, 11/03/2020 - 01:00 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα