Ο Jeph Loeb μιλά για τις ακύρωσεις των σειρών της Marvel

Ποια από όλες θα σας λείψει περισσότερο;

Μετά τις τόσες ακυρώσεις των σειρών της Μarvel, o Πρόεδρος των Σειρών της εταιρείας, Jeph Loeb, μίλησε σχετικά.

Πρώτος σταθμός, ήταν η ακύρωση του "Legion", της πρώτης σειράς του franchise των X-Men. Όλα δείχνουν ότι η σειρά δεν ακυρώθηκε, αλλά ολοκληρώθηκε.

"Όταν ο Noah Hawley [ο showrunner της σειράς] ήρθε την πρώτη μέρα και μας παρουσίασε τι θέλει να κάνει, μας είπε και το τέλος που θέλει να έχει

η ιστορία", είπε ο Loeb. "Δεν είπε 'δεν ξέρω ακριβώς που θα καταλήξει, αλλά 'θέλω να το κάνω'. Αναφέρομαι συχνά στο ότι η σειρά είναι σαν μια περιοδεία, όπου κάποια στιγμή ο οδηγός, ο Noah, θα πει 'Ώρα να κατεβείτε'".

Συνέχισε λέγοντας ότι η Marvel δεν έχει σαν στόχο της να φτιάξει μια σειρά για υπερήρωες, αλλά σειρές με περιεχόμενο. "Το 'Legion' είναι το τέλειο παράδειγμα. Πρόκειται για μια ιστορία για έναν κατεστραμμένο άνδρα που ψάχνει την αγάπη. Αυτή είναι η ιστορία", εξήγησε. "Το ότι μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα με το μυαλό του είναι κάτι άλλο. Αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει το πρώτο κομμάτι, τότε τα υπόλοιπα είναι άχρηστα".

Η 3η και τελευταία "πιο σκοτεινή" σεζόν του "Legion" αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2019, αλλά ακόμα παραμένει άγνωστη η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας. Τα νέα για την ανανέωση τα μάθαμε τον Ιούνιο, ενώ τον Ιούλιο στο SDCC μάθαμε πολλές λεπτομέρειες.

Όσων αφορά τις σειρές των Netflix/Marvel, ο Loeb είπε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει τους λόγους ακύρωσης των σειρών.

"Υπάρχουν σειρές που κόπηκαν για πολύ διαφορετικούς λόγους, τους οποίους δεν μπορώ να αποκαλύψω. Και στην τελική, δεν θα πρέπει να σας ενδιαφέρει", είπε ο Loeb στο Decider. "Όσον αφορά το Netflix, ήταν απόφαση του καναλιού και δεν μπορούσαμε να πούμε τίποτα", συνέχισε.

Σχολιάζοντας το πρόσφατο δημοσίευμα που θέλει τις σειρές να επανεμφανίζονται στο Hulu, ο Loeb είπε, "Δεν θα με εξέπληττε αν οι σειρές εμφανίζονταν και πάλι. Εξαρτάται από τον showrunner, τη διαθεσιμότητα του cast, όλα αυτά. Δεν είμαστε και ιατρική σειρά, η οποία ακυρώθηκε λόγω κακών νούμερων τηλεθέασης".

Όπως φαίνεται η μοίρα των σειρών ήταν μέρος της συμφωνίας που είχε υπογράψει ο Πρόεδρος Προγράμματος του Netflix, Ted Sarandos, το 2013. Όπως επίσης και το ότι οι χαρακτήρες δεν θα μπορούν να εμφανιστούν στις οθόνες μας για τουλάχιστον δύο χρόνια μετά την ακύρωση των σειρών.

Το "Defenders" ήταν η πρώτη σειρά που αφέθηκε στην άκρη, με το "Iron Fist" και το "Luke Cage" να ακολουθούν. Το "Daredevil" έγινε η τέταρτη σειρά της συνεργασίας Marvel/Netflix που σταμάτησε, αφήνοντας στον αέρα μόνο τα "Punisher" και "Jessica Jones". Το "Punisher" επέστρεψε για δεύτερη φορά τον περασμένο μήνα, ενώ το "Jessica Jones" βρίσκεται υπό παραγωγή οπότε θα το δούμε πιο μετά. Οι ακυρώσεις ήρθαν λίγο πριν η Disney ξεκινήσει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία, το Disney+.

H Disney ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η Marvel παίρνει τα ινία του franchise των X-Men και μαθεύτηκε ότι έχει ξεκινήσει ήδη η αναζήτηση του νέου Wolverine, ενώ σε παύση έχουν μπει οι επερχόμενες ταινίες των Fox/Marvel, λόγω της συγχώνευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΗθοποιός του "Game of Thrones" σε αναπηρική καρέκλα για τις ανάγκες του "Legion"Το ψυχεδελικό μας ταξίδι θα τελειώσει μετά την 3η σεζόν "Legion"Πιο σκοτεινή θα είναι η 3η σεζόν του "Legion"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα