Ίσως αφαιρεθούν αρκετά Pokestop και Gyms από το Pokemon Go

Αποτέλεσμα μιας μήνυσης στην Niantic από δυσαρεστημένους ιδιοκτήτες σπιτιών.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιών που φέρονται να έχουν επηρεαστεί από την τοποθέτηση των Gyms και Pokestop στο Pokémon Go της Niantic έχουν υποβάλει πρόταση σε δικαστή της Καλιφόρνια με την ελπίδα να διευθετηθεί η νομική τους διαμάχη με την εταιρία.

Όπως αναφέρθηκε από το The Hollywood Reporter, οι ενάγοντες, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το εξαιρετικά δημοφιλές

παιχνίδι είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες να παραβαίνουν ή να πλησιάζουν τα ακίνητά τους, ελπίζουν ότι μια συμφωνία θα διευθετήσει τη διαφορά που είχε αρχικά υποβληθεί το 2016. Αν ένας δικαστής συμφωνήσει, θα αναγκαστούν να γίνουν πιο υπεύθυνοι για την τοποθέτηση των εικονικών αυτών τοποθεσιών.

Η υπόθεση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς μπορεί να επαναπροσδιορίσει ποιος είναι υπεύθυνος για την παραβίαση, το πραγματικό πρόσωπο που το κάνει ή το παιχνίδι και η εταιρεία που τους ενθαρρύνει να το κάνουν.

Πριν από την ακρόαση τον επόμενου μήνα, η δικογραφία είναι τώρα διαθέσιμη στο διαδίκτυο, αλλά η περίληψη του THR για το τι υποσχέθηκε να κάνει η Niantic με τη μορφή ανασταλτικών μέτρων:

Σε καταγγελίες για ενοχλήσεις ή παραβιάσεις και απαιτήσεις για την απομάκρυνση ενός "PokéStop" ή "Gym", η εταιρεία θα καταβάλει εμπορικές εύλογες προσπάθειες για την επίλυση της καταγγελίας και την ανακοίνωση απόφασης εντός 15 ημερών.Οι ιδιοκτήτες μονοκατοικιών έχουν δικαίωμα απομάκρυνσης των σταθμών του Pokemon Go, σε απόσταση 40 μέτρων από τις ιδιοκτησίες τους.Η Niantic θα διατηρήσει μια βάση δεδομένων των καταγγελιών σε μια προσπάθεια αποφυγής της κακής επανατοποθέτησης.Όταν το σύστημα της Niantic ανιχνεύσει μια επιδρομή περισσότερων από 10 παικτών, θα εμφανίζεται ένα προειδοποιητικό μήνυμα στις οθόνες των παικτών, υπενθυμίζοντας τους ότι είναι ευγενικοί και να σέβονται το περιβάλλον.Η Niantic συνεργάζεται επίσης με τους user-reviewers και τις υπηρεσίες χαρτογράφησης, όπως τους Χάρτες Google, για να μετριάσει τα προβλήματα και να διατηρήσει έναν μηχανισμό ώστε οι αρχές πάρκων να μπορούν να ζητήσουν την τήρηση των ωρών λειτουργίας ενός πάρκου.Με έξοδα της εταιρείας, η Niantic θα έχει ανεξάρτητο έλεγχο της συμμόρφωσης με τις υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια μιας τριετούς περιόδου.

Εάν ο διακανονισμός γίνει αποδεκτός από τον δικαστή, τότε όλοι οι ονομαζόμενοι ενάγοντες στην αγωγή θα λάβουν εκ των προτέρων $1000. Το δικηγορικό γραφείο που χειρίζεται τις αξιώσεις, ωστόσο, επιδιώκει πρόσθετες αξιώσεις για δικηγορικά ύψους 8 εκατομμυρίων δολαρίων και άλλα έξοδα ύψους 130.000 δολαρίων.

Θεωρητικά αυτό μπορεί να επηρεάσει και εμάς εδώ στην Ελλάδα, αλλά αυτό ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο. Εσείς παίζετε ακόμα Pokemon Go;

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN GreecePokemon Go: 6 Minutes of PVP Trainer Battle GameplayΤα πρώτα Pokemon από Generation 4 έφτασαν στο Pokemon GoPokemon Go - Generation 4 Launch Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα