Ο Greg Nicotero του "The Walking Dead", και όχι μόνο, αναλαμβάνει το "Spawn"

Κάνοντας και την επιστροφή του στο franchise από το 1997.

Στο reboot του "Spawn" θα συμμετέχει και ο Greg Nicotero, ο καλλιτέχνης ειδικών εφέ που είναι γνωστός μέσα από πολλές ταινίες και σειρές, συμπεριλαμβανομένου και του "The Walking Dead".

Όπως αναφέρει το THR ο Nicotero, που σκηνοθέτησε αρκετά επεισόδια του "The Walking Dead", θα δημιουργήσει το νέο σχέδιο για το Spawn με τη βοήθεια της εξειδικευμένης στα εφέ εταιρίας του, KNB EFX.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη του δουλειά για το franchise του "Spawn", αφού συμμετείχε και στην αρχική ταινία του 1997.

"Είμαι μακροχρόνιος φαν της δουλειάς του Greg και των project της εταιρίας του. H KNB τα έχει καταφέρει καλά όλα αυτά τα χρόνια", δήλωσε ο Todd McFarlane, δημιουργός της κόμικ σειράς και υπεύθυνος για το επερχόμενο reboot. "Το να συνεργάζομαι μαζί του για άλλη μια φορά, για να επαναπροσδιορίσουμε την 'εμφάνιση' του Spawn έτσι ώστε να ταιριάζει με το υπερφυσικό θέμα της ταινίας, θα είναι μια ευχάριστη διαδικασία".

Βραβευμένος 4 φορές με Emmy για τα ειδικά εφέ στο make-up των δημοφιλών σειρών "Dune", "The Pacific" και "The Walking Dead", ο Greg Nicotero αποτελεί μία σημαντική παρουσία για τον χώρο των ταινιών και της τηλεόρασης. Ξεκινώντας από το "Day of the Dead" (Η μέρα των ζωντανών νεκρών) του 1985, ο Nicotero έχει βρεθεί στο τμήμα make-up δεκάδων γνωστών παραγωγών. Μερικοί από τους πιο αξιοσημείωτους τίτλους του βιογραφικού του είναι οι "Creepshow 2", "Pulp Fiction", "The Jungle Book", "From Dusk Till Dawn", "Scream", "Spawn", "The Green Mile", "The Crow: Salvation", "The Cell", "Unbreakable","Minority Report", "Once Upon a Time in Mexico", "Kill Bill", "Sin City", "The Island", "Serenity", "The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe", "Death Proof", "Transformers", "Breaking Bad", "Suicide Squad" και πολλούς, πολλούς ακόμα.

Για την ερχόμενη ταινία "Spawn", ο McFarlane θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, με ένα σενάριο που θα περάσει απευθείας "στο ψητό" της υπόθεσης. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Jamie Foxx, ο οποίος και θα παραμείνει σιωπηλός, κατά τα λεγόμενα του McFarlane. Στον ρόλο του ντετέκτιβ Twitch θα δούμε τον Jeremy Renner, ο οποίος θα αποτελέσει και το επίκεντρο της ταινίας.

Η ημερομηνία πρεμιέρας δεν έχει ακόμα οριστεί επίσημα.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΚατευθείαν στο ψητό θα μπούμε με το reboot του "Spawn"Tο reboot του "Spawn" βρήκε τον πρωταγωνιστή τουΗ ταινία Spawn ξεκίνησε τις οντισιόν

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα