Οι fans του Fortnite ξεκλειδώνουν το αποκλειστικό Galaxy Skin με νέο κόλπο

Ουυπς.

Το Galaxy skin του Fortnite είναι ένα πολύ καυτό ζήτημα και οι fans χρησιμοποιούν τηλέφωνα καταστημάτων για να το ξεκλειδώσουν στο λογαριασμό τους.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Samsung ανακοίνωσε μια αποκλειστική συνεργασία με την Epic, όπου οποιοσδήποτε παίκτης που αγοράζει το νέο Galaxy Note

9 ή Tab S4 θα αποκτά πρόσβαση στο αποκλειστικό Galaxy skin του Fortnite. Όλοι οι παίκτες πρέπει να κάνουν download το Fortnite στο νέο τηλέφωνο, να συνδεθούν στο λογαριασμό τους και να παίξουν τουλάχιστον τρία παιχνίδια. Μετά από 24-48 ώρες, οι παίκτες θα λάβουν ένα gift box στο παιχνίδι με το skin. Μόνο ένα μπορεί να δοθεί ανά συσκευή. Δεν πέρασε, ωστόσο, πολύς καιρός πριν το ανακαλύψουν και οι υπόλοιποι παίκτες.

Αρκετοί παίκτες χρησιμοποίησαν demo συσκευές του Galaxy Note 9 σε διάφορα εμπορικά καταστήματα και κατεβάζουν το παιχνίδι για να λάβουν το skin. Οι παίκτες σε ένα thread του Reddit αποκάλυπταν τις ιστορίες τους. "Πήγα σε ένα από τα πολλά καταστήματα της AT & T δίπλα μου χθες και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Απλώς ενεργούσα σαν να ενδιαφέρομαι πολύ για μια αναβάθμιση", λέει ο χρήστης rimjohnson. "Έπαιξα τα 3 παιχνίδια μου και περιμένω το skin μου".

Ενώ η Epic δεν έχει κάνει ban σε λογαριασμούς ή δεν έχει παρέμβει για να το σταματήσει, τα καταστήματα λιανικής πώλησης τους παρακολουθούν στενά.

Τι θα κάνει άραγε η Epic Games;

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΑέρας κοπανιστός στο περιεχόμενο του κύβου στο FortniteΈνας κύβος κάνει την εμφάνισή του στο FortniteΑποκαλύφθηκε το νέο Fortnite item

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Αναζητήσεις
σε ποια κιντα μπορουμε να παρουμε το galaxy skin
Τυχαία Θέματα