Ο Aquaman σχολιάζει τα άλλα μέλη της Justice League

Κουτσομπόλης μας βγήκε.

O Jason Momoa, ο οποίος ενσαρκώνει τον Aquaman στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, μίλησε για τους συναδέρφους του στο "Justice League", αλλά και τον σκηνοθέτη Zack Snyder.

Σε συνέντευξή του με το HuffPost, ο Momoa μίλησε για τις φήμες που θέλουν τους Henry Cavill και Ben Affleck να αποχωρούν από το σύμπαν και να κρεμάνε τις

κάπες των Superman και Batman, αντίστοιχα.

"Αν φύγουν και οι δύο, τότε σημαίνει ότι έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο της καριέρας τους. Ο Henry έχει κάνει τρεις ταινίες", είπε ο Momoa. "Και εγώ στη θέση του θα ήθελα να προχωρήσω παρακάτω... Να πάρει! Και εγώ τρεις ταινίες έχω κάνει".

Συνέχισε λέγοντας το πόσο ωραία πέρασε στα γυρίσματα του "Justice League" και ότι μόνο καλά λόγια έχει να πει για όσους δούλεψαν μαζί του.

Όταν αναφέρθηκε το όνομα του Zack Snyder, ο Momoa είπε ότι "είναι η αδερφή ψυχή του. Είναι η οικογένειά του".

"Τον κοίταξα και του είπα, 'Το βλέπεις όλο αυτό; Αυτό δεν θα γινόταν ποτέ αν δεν ήσουν εσύ''. Ο Zack κατέχει ένα μεγάλο μέρος στην καρδιά μου".

Για τον Cavil είπε, "Ο Henry είναι ένας κύριος που με δίδαξε όταν δεν ήξερα τίποτα. Ήμουν σαν χούλιγκαν και αυτός έλεγε, 'Μας βλέπουν και παιδιά' και τότε το συνειδητοποίησα. Για μένα είναι 100% ο Superman".

Σχολίασε τις σκηνοθετικές ικανότητες του Affleck, λέγοντας.

"Ο Ben είναι καταπληκτικός σκηνοθέτης. Μου αρέσει να ακούω ιδέες του, γιατί και εγώ τέτοιος σκηνοθέτης θα ήθελα να γίνω", είπε. "Μου αρέσει η σκηνοθεσία και όλη η διαδικασία παραγωγής ταινιών και μου άρεσε η παρέα του Ben. Με κάνει χαρούμενο και περνάω καλά. Όλοι πρέπει να βάλουμε στολές και να κάνουμε διάφορα πράγματα. Όταν υποδύεται ότι πονάει, και το βλέπω να συμβαίνει, το νιώθω μέσα μου."

Δεν άφησε εκτός τα άλλα μέλη της Justice League. Για την Gal Gadot, η οποία ενσαρκώνει την Wonder Woman, είπε ότι είναι "ένας από τους καταπληκτικότερους ανθρώπους που έχει γνωρίσει. Είναι καταπληκτική μητέρα και σύζυγος. Είναι απλά αρχηγός".

Ο Momoa αποκάλυψε ότι ξέρει τον Ezra Miller/Flash "από όταν ήταν 14" και ότι ο Ray Fisher/Cyborg του μοιάζει. Και οι δύο είναι "πολύ αξιαγάπητοι".

Στο "Aquaman" δεν θα δούμε κάποιο από τα προαναφερθέντα μέλη της Justice League και λέγεται ότι θα κάνει άνοιγμα ύψους $65 εκ. H ταινία έκανε πρεμιέρα στην Κίνα και τα πήγε πολύ καλά. Στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου.

Και άλλες ταινίες θα δούμε αυτόν τον μήνα, γι'αυτό ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό και πείτε μας στα σχόλια, ποιες αίθουσες θα επισκεφτείτε.

IGN Greece Ο Aquaman βυθίζει το κινεζικό box office [Update] Νικητες: Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere του Aquaman
Keywords
Τυχαία Θέματα