Ο Aquaman βυθίζει το κινεζικό box office

H καλύτερη πρεμιέρα για την Warner Bros.

Το "Aquaman" έκανε το ντεμπούτο του στον Κίνα και τα νούμερα στο box office του ήδη το έκαναν να σπάσει τα πρώτα του ρεκόρ για την εταιρεία στην περιοχή εκείνη.

Σύμφωνα με την Warner Bros,

το "Aquaman" έβγαλε $93,6 εκατομμύρια το πρώτο του Σαββατοκύριακο στην Κίνα, κάνοντας το την μεγαλύτερη πρεμιέρα για τίτλο της DC εκεί. Το "Batman v Superman: Dawn of Justice" είχε ανοίξει με $55,7 εκατομμύρια και το "Justice League" με $50,5 εκατομμύρια.

Το "Aquaman" είχε γενικότερα την καλύτερη πρεμιέρα που έχει κάνει ταινία της Warner Bros στην Κίνα, ξεπερνώντας το "Ready Player One" που τον Μάρτιο έκανε ντεμπούτο με $61,6 εκατομμύρια.

Η ταινία έχει αυτή την στιγμή το τέταρτο καλύτερο άνοιγμα στο είδος των σουπερ ηρώων στην Κίνα. Μπροστά του είναι τα "Avengers: Infinity War" ($191 εκατ.), "Avengers: Age of Ultron" ($155,7 εκατ.) και "Venom" ($107,6 εκατ.)

Όσο για τις ΗΠΑ, η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα $65 εκατομμύρια όταν κυκλοφορήσει στις 21 Δεκεμβρίου. Σε εμάς, κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη - 13 Δεκεμβρίου.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΟ Aquaman σχολιάζει τα άλλα μέλη της Justice League[Update] Νικητες: Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere του AquamanΜε βήματα χελώνας ετοιμάζεται το sequel του "Aquaman"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα