Για νέες περιπέτειες μας ετοιμάζουν οι τίτλοι της 3ης σεζόν του "Stranger Things"

To καλοκαίρι του 1985, οι περιπέτειες συνεχίζονται...

To Netflix αποκάλυψε τους τίτλους των επεισοδίων για την 3η σεζόν του "Stranger Things".

Όπως βλέπουμε, η 3η σεζόν θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια, λιγότερα από αυτά της 2ης. Δείτε το βιντεάκι με την αποκάλυψη των τίτλων παρακάτω:

Η επερχόμενη σεζόν θα λαμβάνει χώρα το καλοκαίρι του 1985 και θα φέρει

νέες τοποθεσίες, όπως το εμπορικό κέντρο Starcourt, το οποίο αναφέρεται και σε τίτλους επεισοδίων, και νέα πρόσωπα, μεταξύ άλλων την Maya Hawke (Little Women) ως "ένα εναλλακτικό κορίτσι" βαριεστημένο από την καθημερινότητα, η οποία αναζητά την περιπέτεια.

Στο cast θα δούμε και την Francesca Reale, η οποία θα ενσαρκώνει την Heather, τη ναυαγοσώστη της δημόσιας πισίνας του Hawkins, η οποία ίσως και να είναι η 'χαμένη ναυαγοσώστρια' που αναφέρεται στον τίτλο του 3ου επεισοδίου.

Το κύριο cast της σειράς θα επιστρέψει και πάλι: Millie Bobby Brown (Eleven), Winona Ryder (Joyce), David Harbour (Jim), Finn Wolfhard (Mike), Noah Schnapp (Will), Caleb McLaughlin (Lucas), Gaten Matarazzo (Dustin), Cara Buono (Karen), Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan), Joe Keery (Steve), Dacre Montgomery (Billy) και Sadie Sink (Max). Αλλά δεν είναι όλες οι επιστροφές ανθρώπινες. Νέες προσθήκες θα είναι και η Priah Ferguson (Erica Sinclair).

Οι πρώτες λεπτομέρειες της νέας σεζόν θα μας φέρουν αναμνήσεις, καθώς θα δούμε αναφορές στο "Back to the Future", το οποίο κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 1985.

Ο τρίτος κύκλος θα ακολουθήσει μια πολύ διαφορετική πορεία σε σχέση με τους δύο προηγούμενους. Δυστυχώς, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια πληροφόρηση αναφορικά με το πότε θα προβληθεί, αν και θα τη δούμε μέσα στο 2019.

Σε σχετικά νέα, έρχεται ένα κόμικ που θα εξερευνά το Upside Down και μια σειρά βιβλίων που θα περιλαμβάνει μια ιστορία prequel.

Αν δεν έχετε ξεκινήσει τη σειρά, να το κάνετε, μιας και με βάση τα λεγόμενα του παραγωγού Shawn Levy το "Stranger Things" θα πάρει "σίγουρα" πράσινο φως για τέταρτη, ακόμα και για πέμπτη σεζόν.

IGN GreeceΕπιβεβαιώθηκε μια μη ανθρώπινη επιστροφή για την 3η σεζόν του "Stranger Things"Stranger Things 3 - Προσεχώς: Το εμπορικό κέντρο Starcourt! | Χόκινς, ΙντιάναΈρχεται κόμικ του "Stranger Things" που θα εξερευνά το Upside Down

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα